Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 23 May 2013

OMG : Wanita Dan Anak Tertimbus Dalam Rumah Kerana Sampah Yang Berlonggok (8 Gambar)

Wanita Dan Anak Tertimbus Dalam Rumah Kerana Sampah Yang Berlonggok.
Seorang pemilik yang tidak tahan lagi dengan keadaan di salah sebuah bilik sewa miliknya  meminta tolong pihak berkuasa untuk mengosongkan segala sampah dalam bilik sewa itu. Lokasi kejadian ini adalah di Essex dan pihak bomba memerlukan selama 7 jam untuk mengeluarkan semua benda yang berlonggok dalam bilik itu. 

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

I am No.1

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pengotornye....

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

amondo la maleh bobonar

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazirah kasimon nak tgk asam keping plisss

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoarders..tak sure ade kat mesia ke x..kat overseas ni dah di kategorikan sbgi satu penyakit..kan best klu kat mesia PhD (Perasaan hasad dengki) pun di wartakn sebagai satu penyakit..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10.07..tgk je asam keping mak hang..tak pun opah hang..sama jer..cuma kering skit..

jack ham said... Best Blogger Tips

anon 13:05...ahahaha aku setuju...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko stuju ape lancau Jack Ham...ko pon pengotor same macam tuan rumah tu la babi anjing!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup aku setuju jack ham anak babi belaan anjing kjaan.
-anon changlun-

Anonymous said... Best Blogger Tips

klik lh ini lg beeesssttt !

-> http://bit.ly/13Ls9JP
-> http://bit.ly/13Ifw2l
-> http://bit.ly/16O8iks
-> http://bit.ly/12VxfVc

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham penjubor!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hazirah kasimon..nak tetek boleh?

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham suka jilat dubor. pengotor! mai hisap tetek!
-hazirah kasimon

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...