Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 23 May 2013

WTF : Ahmed Angel, Pelajar Medik Iraq Mengaku Dirinya Paling Kacak Di Dunia? (6 Gambar)

Ahmed Angel, Pelajar Medik Iraq Mengaku Dirinya Paling Kacak Di Dunia?
Ahmed Angel adalah model sambilan serta pelajar Medik dari Iraq. Album gambarnya telah dibuka sebanyak sejuta kali dalam tiga bulan yang lepas. Dalam album tersebut terdapat 400 keping gambar miliknya. Jadi lepas tengok rupa dia, adakah dia sekacak yang dikatakan oleh dirinya?
p/s: admin rasa nak #muntah.

54 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

I am No.1..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pundan....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cam pondan jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha.
Rambut pon tk boleh blah..
Mcm ponde!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gaylord -.-"

Anonymous said... Best Blogger Tips

buweekkkkkkkk khiaq khiaqqq..ptuiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sah pondan & gay! Psstt!! Jgn sampai gambar ni jatuh kat tangan Anwar Gaytua tuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

coffee boy wanted
Pls contact prime minister wannabe office
Datuk Seri Anwar Ibrahim

Anonymous said... Best Blogger Tips

kahkahkah habis hensem la tu.... liuk lentok macam pondan, geli geleman sialll.. eiii...bagi kat geng taliban ni..habis rabak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

erkk.. geli

Anonymous said... Best Blogger Tips

jantan plagiat ke ape ni? semak mak tgk

~anon cik jah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

bakal jadi doktor....pesakit tgk muka dia terus mati hahahha....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muka macam nak mintak kena pijak je

mr.fapson said... Best Blogger Tips

gayyyy~~~~~~~~~

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

macam bapuk je. menakutkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

uuuweeeekkkkkk.....muntah darah da ni

Cik Kechik said... Best Blogger Tips

dia tak ensem tapi cantik,anggun,menawan..good!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha Kelakarlh bila yg mengutuk tu semua muka2 melayu ngan hidung kembang...laki melayu mana Ada handsome,melainkan kalo ada darah kacukan arab,org putih atau apa2 kacukan..pompuan melayu pun sama gk,tp selalu nk blagak poyo mcm org korea...sorry kalau ada yg tersinggung,sbb aku tulis ni bkn nk kutuk ciptaan Allah tp nk bgtau korang terasa kan bila kena kutuk pasal muka korang....syukurlah ngan ciptaan Allah,sbb sempurna keadaan kamu compare dari org lain...lain Kali jgn kutuk muka sapa2 pun..awie,mawi dan sawi yg melayu pun bkn nya handsome...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul jgk apa anon atas ni cakap,jgn lh kutuk muka org.kita ni pun bukannya gen handsome mcm org Arab,latin.kadang2 bangla ngan Pakistan pun lg handsome.hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha ni spesis jack ham anak anjing.najis berat ni.mati kebumi je penyelesaian dia.
-anon changlun-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada keyakinan ang sangat tinggi..utk mengaku kacak..diharap imannya pun setinggi gunung untuk menerima jika ALLAH taala tarik nikmat kacak tu suatu hari nanti..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gayah ke apa ni @_@

jack ham said... Best Blogger Tips

BNYAK NYE ATAS2 NI YG KOMEN GAY...HAKKKKKTUIHH

mar said... Best Blogger Tips

make money $$$

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=166943

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin jealous ape..tau la muke ko macam anjing..diam2 sudah la...fuckoff la Jack Ham...ko pon gay isap telo Anwar nk bising jadah ape wei!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pondan?gay?...ntah.....kambing

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam harrrraaaammmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faisal kamarudin said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku lagi hensem...10kali....la..la..la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korank klik ni lg best , x percaye cube klik .

-> http://bit.ly/12VxfVc
-> http://bit.ly/16O8iks
-> http://bit.ly/13Ls9JP
-> http://bit.ly/13Ifw2l

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak le handsome mana.
Yg kisah lelaki dubai kena 'halau' keluar saudia arabia sbb para suami khuatir isteri mereka terpikat, yg itu lagi handsome.

jack azhar said... Best Blogger Tips

sumpah aku nk muntah tgk gmbr all yellow dgn rmbut penyapu 2..hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

die ni yanh komen2 panjang ni ... die yanh terasA sbb die pon pon dan

Anonymous said... Best Blogger Tips

No matter if some one searches for his vital thing, therefore he/she desires
to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.



Here is my web site: Louis Vuitton Handbags Outlet

ainaa.azizan said... Best Blogger Tips

kenapa style rambut dia mcm tu ..??
mcm pondan kot ..


stresss !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam pondan a.k.a gay. raja gay.

effort lab said... Best Blogger Tips

memang wtf! haha ada byk lg gambar dia ni. ada yg org lain photoshop, lg wtf.

tak dpt jual rumah kerana kerap blaku kemalangan

Anonymous said... Best Blogger Tips

P-P-P-Perghhhhh!!! power gila skill photoshop dieee!!!! OVER 9000!!!
Memang pro gile babi!! BABI PUNTAK SEGILA TU TIME PAKAI EDIT GAMBA PAKAI PHOTOSHOP!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ensem kejadah mende mcm bapok jer..geng saipul juboq ni..pi la main jauh2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bajet Je Hensem...
Macam PONDAN Je Aku Tgk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mata dia lawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

waah! suke nyah tengok! Bleh jadi geng ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

org komen kat sini bukan sebab jeles ka apa ka. tapi sebab gaya yg terlampau over, ramai lagi yg hensem tapi takdak la yg nak posing macam bapok ni.
takyah la dok ceramah jgn kutuk wajah la, kita melayu la apa la. org bukan kutuk wajah ustz/ustzh oii, org kutuk cara dia tu!

Bonggol Unta said... Best Blogger Tips

mak datuk...

Puan Ana said... Best Blogger Tips

my husben lg hensem....<3

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh ? yeke I lg hensem ?
thanks sayangggg <3 <3 <3
-ur husben-

Azlan Muhamad said... Best Blogger Tips

what the ......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kacak AKHLAK aku tak kisah, malah aku sanjung.

luv2612 said... Best Blogger Tips

gay

FADZLI said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
FADZLI said... Best Blogger Tips

Yg suka kat muka bangla ni,yg GAY je..apalancau muka mcm nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

dr rozmey lagi kachak dari kau la siak!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cik kechik, luv 2612 tolong abang hisap batang?
-ameba

Mohd firuz ali said... Best Blogger Tips

Takut jadi sasaran lelaki gay jer! Susan nanti!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...