Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 21 May 2013

Cool : "Turbospoke", Sistem Ekzos Untuk Basikal (5 Gambar)


Turbospoke merupakan satu ekzos khas yang dipasangkan di basikal bagi menghasilkan bunyi ekzos seperti motosikal off road. Alat ini amat sesuai bagi kanak-kanak mahupun orang dewasa yang ingin membuatkan basikal mereka menajdi bertambah cool. Turbospoke dapat menghasilkan 3 jenis bunyi ekzos mengikut kesesuaian si penunggang. 



p/s : Canggih mainan budak sekarang. kalau aku dulu letak batang eskrem je dekat lidi rim tayar basikal suruh ada bunyi.

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st gila aaah ding dong

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk jgk bunyi ye admin..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahah sial la jack ham anak anjing hutan
-anon changlun-

Anonymous said... Best Blogger Tips

ceh aku dulu letak botol spray kat blah tepi ikat dengan dawai.. spray tu tebuk sikit lubang letak daun2 kering pastu bakar sikit.. bawak laju2 asap keluar konon berangan bawak motor RXZ.. baraiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Turbo Boost! ada tak jual, aku nak beli.

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://bit.ly/13Ls9JP
http://bit.ly/12VxfVc

ni lg gempak wehh

Anonymous said... Best Blogger Tips

terencat akal anon sume... terutamanya jack ham
-ameba

Havinash lingam said... Best Blogger Tips

Bos haga dia berapa

Havinash lingam said... Best Blogger Tips

Bos haga dia berapa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...