Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 21 May 2013

Serius : Rupa Pesalah Paling Muda Di Dunia Pada 23 Bulan Kerana... (2 Gambar)

Rupa Pesalah Paling Muda Di Dunia Pada 23 Bulan Kerana... 
Memang agak WTF sedikit kerana pesalah ini François Bertillon yang baru saja berusia 23 bulan telah ditangkap oleh polis. Ini kerana dia telah melakukan satu kesalahan yang pelik iaitu menggigit semua buah pear dari satu bakul tanpa kebenaran.

35 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

?

Anonymous said... Best Blogger Tips

siapa first dia bodoh... fuck kelantan - JDT power

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku naik saksi bahawa tiada team bola power melainkan JDT , dan aku naik saksi bawaha TMJ itu pesuruh tuhan.. - LUASKAN KUASAMU JOHOR.. fuck org pantai timur

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya ALLAH,,apa kau nak jadi org atas..syirik ko tau x...syirik..taubatlah kau..kau mainkan kalimah syahadah..jgn ambil ringan..taubatlah kau..dosa syirik adalah dosa yang xdapat diampunkan..kalau kau bukan islam, kau tunngulah disana sbb mempermainkan agama orang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila naik saksi camtu. taubau la wei.. admin del post dia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

murtad dah..xleh buat paa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nauzubillahminzalik!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takpe murtad.. janji bayar zakat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang Johor memang sume murtad pon xkan kau xtau...bodoh sangat la korang ni kalau xtau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yah yah..kita kan serumpun..

jack ham said... Best Blogger Tips

BODOH...LUASKAN JAMBAN RUMAH MU

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Comfirm dah murtad. :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko yang bodoh..
Hahahha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh!
Taubat laa..saudara..sebelum terlambat..
Berdosa! Mainkan kalimah Allah..
Walau denagan apa niat & cara sekalipun!
Allahuakhbar!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko pon bodoh! Mainkan hukum Allah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu bkn owg johor la..sje nk wt provok.spe cye mmg bdoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa la bangang sngt nak tangkap budak 2 taun.. mmg la tak berakal lg akan amik barang tanpa izin.. adoyaiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nie dsar org hdup mti xd agme..ko kne ingt..Tuhan 2 satu..jgb smekan ngb org len..mse kcik2 mak suh pgi mgaji ponteng..da bsar cmni la jdiyer..bgang x abes2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik ak korg ni.. benda cmtu pn buat main.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau rase jiwa takde... pergi kat luar tengok ciptaan Allah renungkan.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin aq rase lbih baik ko tutop blog ni..blog ni jd tempat orang buat dosa je..tutop la admin..ko tgok sume komen2 yg kuar..xmiskin pon kalo ko tutop blog ni..manusia skrg xleh bebas skit..camnilar jadinyer..bicara tanpa minda, jiwa kosong tanpa iman..KONTANG!

ali said... Best Blogger Tips

Red bean army ni...saja nak provoke. Sebangang2 org muslim,xda nya berani buat lagu tuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

murtad da tu.. mengucapla byk2.. tp kalau mengucap bayk kali pn, perangai mcm 2 gk.. x payah la mengucap, jgn main2 dgn syahadah.. kalimah yg pertama yg perlu sebut sblm masuk islam, bile ko main2 dgn syahadah.. ko dah menghina islam.. klau ko org kafir , xpela sbb ko mmg benci islam, tp klau ko islam.. tgula bala akan menimpa mu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

org johor memang bodo2..pasal tu abih tanah kene jual dengan singapork...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang ......semua bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

YA ALLAH..berilah hidayahMu kepada kami..tambahkan hidayah Mu pada kami dan kekalkan kami dalam hidayahMu sehingga akhir kalam kami hanya beriman kepada Mu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

maafkan aku semua.. aku adalah anon 21 may 2013 14:28.. aku dh insaf.. demi allah aku menyesal cakap mcm tu.. aku tak berniat nk hina agama aku.. maafkan aku semua.. setelah aku tgk org printscree aku jadi insaf.. aku tak nk murtad.. tolonggg?? :-( admin tolong delete.. tolong sy merayu :-(

Anonymous said... Best Blogger Tips

klik ni lg best !

http://bit.ly/13Ls9JP
http://bit.ly/13Ifw2l
http://bit.ly/16O8iks
http://bit.ly/12VxfVc

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous


JDT=JUBUR DATO TAIB HAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

Free2 akidah terbatal main2 syahadah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawak sia korang nh . . bodoh bngang sume keluar. . hadoi lucu !

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang kata JDT= JUBO DATO TAIB tu . . kau tak de JUBO ke ? wakakakakakakak !

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdolaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bola punye pasal,mengucap pun tukar ke..nampak sangat berfikir macam kepala tahi..nanti bila nak mati,minta bola tolong ringankan azab kubur ye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cubalah admin pantau la ruang komen ni... dah macam2 komen yang keluar sampai yang mainkan syahadah pun ada... yang pengomen buat dosa, mungkin admin pun dapat share jugak kot... cubalah bertanggungjawab sikit wahai admin, admin2 blog lain pun tak ada yang macam ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...