Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 24 May 2013

OMG : Andres Gardin, Pembuka Kulit Kelapa Menggunakan Gigi Sendiri (10 Gambar)

Andres Gardin, Pembuka Kulit Kelapa Menggunakan Gigi Sendiri.
Pak cik berusia 64 tahun ini membuka kulit kelapa menggunakan gigi sendiri. Dia kini dalam proses untuk memasuki ke dalam Guinness World Record. 

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

Awat cm mr t plak dia ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nenek aku pun boleh buat la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yea..la..mcm Mr.T siot..hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

puiihhhhh......
weiiii!!!!!! arnab aku bkan klapa je dia bleh kupas....
kapal terbng pon dia bleh leraikn guna gigi dia je........

Anonymous said... Best Blogger Tips

puiihhhhh......
weiiii!!!!!! arnab aku bkan klapa je dia bleh kupas....
kapal terbng pon dia bleh leraikn guna gigi dia je........

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini lg mnabjubkan klik sini
-> http://bit.ly/12VxfVc
-> http://bit.ly/13Ls9JP
-> http://bit.ly/12RMGPe

effort lab said... Best Blogger Tips

2 3 tahun, boleh tercabut agaknya gigi dia. kat penang, ada uncle tu koyak kulit kelapa guna jari.

harga utk minum kopi dgn CEO apple

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia dah lama ada.

Anonymous said... Best Blogger Tips

poen mak hang

Anonymous said... Best Blogger Tips

@effort lab

uncle tu dok mana?

Anonymous said... Best Blogger Tips

setahu aku kt malaysia pun ada..

luncai said... Best Blogger Tips

daripada guna gigi, baek guna mesin lg cepat.. teknologi ada tp otak xguna nk tnjuk kuat

Anonymous said... Best Blogger Tips

kt, malaysia pun de... siap cabut paku guna gigi lg. time sekolah rendah dulu mesti ada pertunjukan dari dia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam muka ala Mr. A dari A-Team.

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaaaa aku lagila tereeerrr kopek kelapa pakai parang pendek..sikit pon xherannn kahkahaaaahhhhhhhhh puiiiiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

hebat org, hebat lagi anon di atas.. sodok pundek mak engkau, bazir beras org tua besarkan anon
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...