Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 24 May 2013

Serius : Trend Terkini Antara BFF Di Kolej-kolej Seluruh Jepun (12 Gambar)

Trend Terkini Antara BFF Di Kolej-kolej Seluruh Jepun.
Pelajar-pelajar ini adalah BFF dan mereka belajar di kolej yang sama. Jadi untuk menunjukkan yang mereka ini rapat, mereka memakai pakaian atau fesyen yang sama. Trend ini semakin berleluasa dan admin rasa tak lama lagi negera kita juga menjadi ikutan. 

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pesst...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelantan bangsat - JDT

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak lama lagi jadi power rangers...

Anonymous said... Best Blogger Tips

I dah vuat lama da ngan bff i dulu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org mcm kau nie perosak..bahasa melayu..konon2..tulis mcm tu "cute" laa..nampak comel..
Dan kdg2..langsung tk boleh di baca!
Tk salah nk "shortform" tp agak2 laa..sampai lari ejaan & sebutan..
Siapa lagi nk angkat martabat bahasa kita..kalau bukan kita sendiri..

Neelofadiehardfan said... Best Blogger Tips

lmao

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha........kerja bodoh lah....entah2 sluar dlam dorang pon sma.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang je bff ni. tak bawak ke kubur pun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Trend apanya, aku dan geng dah lama buat dah fesyen ni, sampai digelar (BORIA Sg. Pinang). Pasal baju seluar sama, nampak sangat orang JEPUn ketinggalan 9 tahun daripada kitaorang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahha klik sini lg best
-> http://bit.ly/12RMGPe
-> http://bit.ly/13Ls9JP
-> http://bit.ly/12VxfVc

Anonymous said... Best Blogger Tips

Buto la boria sg pinang..buat pale buto ape wei!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kt malaysia pakai baju yang sama mesti malu kan
~anon cik jah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anx jan nk uat kecoh ciniey..anx pn bhs cam cibaww. Pdli apew aquw rsak kew x. klu ko rsa pndai g ngja dkt sek ok. jgunk mlalak cniey. Ok.cayyunk muncukk. ehewhewhawhiwhuww

effort lab said... Best Blogger Tips

Lepasni kalau ada yg pakai baju sama brand topshop ke downshop ke, tak payah nak nyorok2 la.

keadaan sesak di hospital china

Anonymous said... Best Blogger Tips

So childish..
Hahaha..
Stupid!!
Tulis mcm lidah pendek..
Hahahaha!
Cuba ko ckp mcm mana ko tulis tu..
Hahaha..kan cacat bunyinya..
Bodoh..Bodoh..
Org Asli pon lg pandai dari kau..
Hahahaha..
Bodoh..
Nie laa..spesis..budak2 skrg..yg konon budget cool..guna bahasa mcm nie..
By the way..aku mmg mengajar kt sekolah..dr kau keja kilang depan rumah..keluar pagi balik malam..
Hahahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang!!! ramai japanese yg pakai gini time g concert kt KL bru2 ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq pn da lmer x pki cgni sw2 aq brbf ddlew tew, aq ..wer..uk ..aq aq fuck!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

laki pun ada...
mcm dak gay dh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 10.43. tak payah la nk banding2 ko keje pe pe semua. asal?hina sgt ke kalau keje kilang. kalau nk sembang sombong la, ko mengajar kat sekolah tu so jd cikgu la kan. ko rs masa ko apply mintak course cikgu kat university tu, result ko gempak sgt ke...
org keje lg gempak dr ko tak bising pon....baru mengajar naik kete biase skit da tinggi diri.

peace yo~

azri said... Best Blogger Tips

@Anonymous hahahaha...macam haram

Anonymous said... Best Blogger Tips

gayyyy

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah lama dah orang negara kita pakai baju sama2 dengan BFF masing2. selalunya perempuan

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakai baju sama pastu pi berlakon BF, pedoooooooooo
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...