Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 23 May 2013

Serius : Gadis Ini Berhenti Kerja Kerana Alasan Dia Terlalu Cantik (9 Gambar)

Gadis Ini Berhenti Kerja Kerana Alasan Dia Terlalu Cantik.
Laura Ferne, 33 tahun telah menyatakan yang kecantikkan dirinya telah menjadi alasan utama kenapa dia telah bekerja lagi. Di tempat kerja, kecantikkan itu menyebabkan dia sering dikacau oleh lelaki serta ramai gadis tak suka tengok dia. Sejak dia berhenti kerja dua tahun lepas, ibu bapanya yang kaya telah menanggung hidupnya dengan menbayar RM10,000 untuk sewa rumah serta keperluan seharian. Selain itu, iba bapanya juga memberi RM8000 untuk design baju sendiri. Laura menyatakan orang ramai sering kali berkata kecantikkan dia adalah satu anugerah tetapi dia melihatnya sebagai satu sumpahan. 

35 comments:

cikgu sunyi said... Best Blogger Tips

x sedar dirI dah tua bangke

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muke mcm mona fandey lariiiiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dh tue.... aku cantik lagi.... yer ker 33?.. tipuler.. apele admin ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perasan!hahaha..manusia..manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak cantek pon.. cm rsmah ade la ehhehee

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam umoq 40an.... lagi satu, saipa yg gedik pakai melawa tak hengat... bihtu nak salahkan org..
len kali pakai baju kurung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm michael jackson je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

x cantik pun..??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini dinamakan cantikkk????puii

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik lagi nenek yg jual nasi lemak kt umah aku...

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoiii... cantik la sgt erkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke mintak maki...

mr.fapson said... Best Blogger Tips

xcantik pon...ingatkan baru nk fapping

Anonymous said... Best Blogger Tips

ApaSal rambut mak bpak die putih, rambut die itam?

Cik Kechik said... Best Blogger Tips

kalau yang rupe cenggini pun orang2 sekeliling boleh anggap tercantik,how about others?scared!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat tempat keje aku ade sorg cmni.hari2 org kacau dia ajak mkn sume.last2 dia kawin dgn security kt sini.kesian security tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane tetek dia? muke mcm michael jackson je.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

knp muka die mcm nmpak 42thn je....cantik ke x pun cantik lg kak ton...

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahaha barang cam da jatuh je.....cantik taikkkk hanggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muke macam mak Jack Ham..Fuckup habis..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik cikitla dr lembu kak jat

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian mr fapson ..
simpati benar aku dgn beliau ..
putus hajat beliau nk fap fap sejurus melihat foto sebenar wanita ini

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak lg cntik ? klik sini

-> http://bit.ly/13Ls9JP
-> http://bit.ly/13Ifw2l
-> http://bit.ly/16O8iks
-> http://bit.ly/12VxfVc

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik ke camni tua betul rupe. tetek pun jatuh sampai ke perut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kali mr fapson x dpt nk fapping,,,lain kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni alasan xnk keje..pemalas

Anonymous said... Best Blogger Tips

betulah memang dia cantik sangat! aku bagi markah 30/100.=f9 tak lulus langsung utk masuk miss universiti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sikit sangat ko bagi, aku pulak 34/100.

Anonymous said... Best Blogger Tips

puihh....cantik konon! rupe udah mcm mak lampir aku nengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dok comeyy pom...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

CANTIK luar cantik dalam cantik dengar sini,
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi,
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit,
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Anonymous said... Best Blogger Tips

Muke cam momok..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm normala shamsudin pun ada

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah die lawa..bongok..muke cm sindrom down jea..dah 2 nyusahkan mak bapak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cik Kechik, mai tolong abg hisap batang
-Faizal Juan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...