Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 21 May 2013

Serius : Universiti Anjur Pertandingan Melipat Selimut Kerana Asrama Terlampau Kotor Di China (5 Gambar)

Universiti Anjur Pertandingan Melipat Selimut Kerana Asrama Terlampau Kotor Di China.
Sebuah Universiti Liaocheng, Shandong China telah mengadakan pertandingan untuk melipat selimut impromptu kerana terlampau ramai mahasiswa/i yang tidak menjaga kebersihan bilik mereka. Jadi seramai 200 orang mahasiswa/i yang terpilih akan melihat selimut dalam masa 20 minit yang puluhan yang terbaik akan diberikan mandat untuk kembali tinggal di asrama. Pilihan dibuat melalui kekemasan lipatan selimut dan cara yang betul melipatnya.  

29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

oooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu pukimak ni mmg bangang tahap keldai..spm gred 3 pun masuk u n blh dpt keja gov..pastu bila dh masuk gov mulalah ambil rasuah,buat kerja pun pukimak,pemalas..to gaji naik jugak,Elaun tinggi jugak,nak beli umah,beli keta takda hal..Cuba kalo kerajaan tak tolong,mmg mcm pukimak lah hidup dia org,kena blk kampung torek getah tak pun Hisap FIT ngan bdk2 kampung...melayu bangsa yg paling pukimak kat Malaysia,dia org cakap Islam kalahkan imam,tp dia org ni lah kaki mabuk no1 kat Malaysia,kalah india ngan cina...kaki Judi,kaki zina,kaki rogol,kaki gangster,kaki belit,segala jenis kakilh katakan...awek melayu plak muka cm pukimak tp dlm hati org Korea konon,sampai nak makan pun makan Ayam Korea KFC ...posing pun cm pukimak ngan hidung kembang,muka cm indon keja restoran tp Ada hati nk jd Korean....laki melayu ni pemalas,pasal tu awek melayu semua ikut negara,bangla,pakistan...bkn sebab kote dia org besar jer,sbb dia org ni rajin n baik Dari melayu pukimak yg reti wat gangster bila ramai2...kalo sorang sorry lh nak gaduh,aku dh tgk melayu esp yg 3 line,77,30 semua mmg pukimak...kalo Ada Anak haram melayu yg bejas uitm Atau mana2 u,korang Tanya diri sendiri korang layak ker belajar kt u dgn spm yg cikai..cina ngan india kalo nak score A kena 80,kalo melayu 65 dh A..so mmg Fuck lh,korang punya Kepala otak sbb nk score A pun senang..tu yg time keluar spm result aku tak Heran tgk melayu pukimak kena interview sbb score straight A s...kalo semua kat Malaysia hak sama,dh lama dh melayu semua balik hutan n kerja kt hutan,takda nk kpop semua...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dh puas hati ko anon 15:11???ke nak sambung lg ko pye luahan perasaan??pendek sgt tu...xcukup...kalo blh buat live kat tv..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan btl ker apa yg anon tu cakap,melayu ni mmg byk sgt yg dia dpt dari kerajaan,n still dia org against kerajaan..tp bab fizikal orang melayu tu aku tak boleh nak komen,sbb apa yg dia cakap tu ada betul juga.hehehe.bangga dpn apa yg Allah bg kita,org Korea tu semuanya artificial,takda yg real.

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu memperjuangkan bangsa,tapi dia buat tak endah kan agama,melayu memperjuangkan bahasa tapi dia tak endahkan agama,melayu memperjuangkan demokrasi tapi dia endahkan agama,melayu memperjuangkan Anwar sampai dia endahkan agama,melayu memperjuangkan lim kit siang sampai dia endahkan agama,melayu mengagungkan Nik Aziz sampai dia mengendahkan agama dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak pus hati... sila keluar dr negara banglasia... ehh maaf.. malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina n india smua bodoh.agak x suka duduk kt msia..p berambus la sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

MELAYU SEMANJUNG MMG ASAL SEMANJUNG KE?MANALA TAU ASAL DR KESULTANAN MAJAPAHIT, INDONESIA, KITA SERUMPUN PAK

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermm..betullah tu..kita ni xpnah besyukur..semua dapat bantuan...tp yg aku xbesyukur..duit yg lebih2 tu kena joli gn org atasan..ini bukan sebab against kerajaan..org atasan kaya raya..rumah bejuta2..ce tgk kampung2 kat dalam2..baru nak ada jln raya,air letrik..tu pon nak heboh2..padahal..dah berapa lama kerajaan memerintah..baru nak ada?? duit tu pegi mana semua?? knapa susah sgt? lg satu..
Saya bukan anti kerajaan atau anti pembangkang.. saya juga benci orang buat demo tepi2 jln tanpa menghiraukan orang lain..
saya juga xsuka bila nak PTPTN dimansuhkan? student kebnykn guna PTPTN beli smartphone n shopping sgala..bukan guna untuk study..but untuk bergaya..so untuk apa PTPTN free kalu untuk bergaya je? study K.O..
saya cuma sokong PTPTN xperlu bayar bunga or free education..

Anonymous said... Best Blogger Tips

takpe, lepas 5 tahun kita undi lagi bn...dalam masa yg sama kita kutuk bn...hahhaha

jack ham said... Best Blogger Tips

INI SEMUA SALAH UMNO...

Anonymous said... Best Blogger Tips

INI SEMUA SALAH UMPORNO

Anonymous said... Best Blogger Tips

you're actually a good webmaster. The website loading pace is incredible. It sort of feels that you're doing any distinctive trick.
Moreover, The contents are masterwork. you've done a magnificent activity on this subject!

Here is my web blog - homemade porn

Anonymous said... Best Blogger Tips

kebanyakkan cina ngan india ni lagi lama dari indon yg dtg malaysia belagak cam org Malaysia,india dh 200 tahun dah,Ada cina baba nyonya dh 500 thn dh kat malaysia.mana nk halau dia org..jgn jd cam kamu bani quraisy,sikit sikit nk halau.apa dia org ada kacau hak korang ker,yg kacau hak korang semua,orang ko sendiri.melayu takut hak dia org akan disama ratakan.kalau sama,habislah,melayu merempat di tanah yg dia dakar hak dia sendiri..bumi ni milk Allah,so semua ciptaan Allah Ada hak kat bumi ni.tolong jgn bangga ngan hak korang dn halau keluar semua org...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Indon tetap Indon tak kisah muka kita sama camana pun..kita tetap takkan mengaku Indon sebab,Indon ni mmg pukimak,Suka rompak,ragutt,buat gangster.last2 mati katak kena tembak,pompuan Indon pulak,melacur sana sini ngan negro,bangla Pakistan Myanmar..pompuan Indon ni Suka kacau rumah tangga org melayu.dia org ni patut kena sula jer,tak pun rejam sampai mati..Indon mmg patut pun merempat kat Malaysia kena kerja ngan cina pastu kena dera ngan cina,sbb dia org pernah buat benda yg sama ngan cina kat Indon dulu zaman Sukarno ngan suharto...

Anonymous said... Best Blogger Tips

banggalah ngan agama kamu bukan ngan bangsa kamu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah tnh melayu, memng melayu diutama kn la, ko bangsa apa? balik negara ko la woiii..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang melayu sokong PKR watpe??terang2 diorang nak kutip keistimewaan org melayu bagi kat india cina lagi korang dok cium bontot si Anwar tu..bodoh!!korang ni la pengkhianat Tanah Melayu..dah name Tanah Melayu keistimewaan mesti la letaknya kat org berbangsa Melayu..bodoh buta..sume ahli PKR mmg Bengap!!Dajjal Malaysia!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

CINA BABI N INDU PARIA MMG ANJENG....PUIII ISAP TETEK ANJENG>>

Anonymous said... Best Blogger Tips

masing2 pon bodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

knpe anon?ko jeles?alaa..pub2 disco2 cina yang pegang?dah kasi peluang bisnes layan bkn mcm pendatang pon ko patut bersyukur la.yg ko nak caci2 melayu kenape?ko goyang sbb dlu melayu ssah nk pakai kete mahal?ssah nk beli banglo?skrang dorg da mampu pakai?tu 3line yg ko sebut tu penakut.ko dah try?tu semua skang bisnes ma.kete sewa apa semua.kalo menteri xbg kebebasan utk kau lain.cina mmg buat rel keretapi la.india dok jaga estet.lebih2 lak natang ni.xsuke dok malaysia.sila keluar.pintu airport terbuka luas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn Nama negara ni Malaysia ker...bodoh ya melayu ni...mesti kes spm gred3 ni...hehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebenarnye post2 tu sume anon yang same...bodoh betul

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nama negara MALAYsia...majoriti kaum MALAY...tu pn susah nk paham ke??ni mesti upsr xlepas ni..bodoh gi skolah la lanjiaoz!!~

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:11 ko dlm ni blh la ko menyalak lbh2..aku nk tgk ko ni melayu gk ke or kapir laknat..meh dtg klang jmp aku kite 1 by 1 tgk..amcm ada bran x??contact aku klu ko ank jantan..epul 017-6707009..ko x brani trun tmpt aku ko cntact aku bgtau mane port ko..aku blh dtg sorg2 hadap ko yg pengecut menyalak lbh2 dlm blog ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi bangang anon ni kalo ko nak tau perkataan malay tu pun di ambil Dari bahasa Sanskrit..soi kita bg negara ni kat indialh..sbb Nama negara pun dlm bahasa dia org...ni lg bodoh Dari budak tadika ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoi 2 lah hak keistemawaan orng mlyu..dah tau susah sapa suh blaja.. pglah toreh getah

Anonymous said... Best Blogger Tips

KEKALKAN KEAMANAN YG KITA ADA.. MALAYSIA NAIK SBB ADE MELAYU,INDIA,CINA,SABAH SARAWAK, DAN LAIN2.. JANGAN CUBA JADI BATU API MENGAPI2 SENTIMEN PERKAUMAN. GUNAKAN OTAK BILE BERDACAKAP.. BODOH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sabah sarawak tu bangsa ka? bodo anon diatas!
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...