Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 May 2013

Serius : Penduduk Gaza Seludup KFC Melalui Terowong Bawah Tanah (9 Gambar)

Trend terbaru di Gaza sekarang ialah menyeludup makanan KFC melalui terowong bawha tanah yang menghubungi Gaza dan Mesir. Peneyeludup dapat mengaut untung yang besar dengan menyeludup makanan KFC yang mendapat permintaan tinggi daripada penduduk Gaza. 


Sumber : Here

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nana jes, fast & first lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nampaknya penduduk Palestin & abg Jeffri pun tak boikot produk KFC ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

untuk pengetahuan..kfc sekarang tidak berkait dengan mana2 JUF(Jewish United Fund). So, mengapa perlu boikot?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebab KFC tak support Israel.. McD yang support Israel bro..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ah g jahanam same KFC ...asal dr diorang gak walaupon x sapport - kata suhaili sambil menjamah spicy ciken mcdulux

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bongok..tetibe McD sapot Israel..terang2 xde bukti xabeh2 lagi nk cite pasal mende bodoh ni..bodoh gi belajar la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sian diorg. pnye susah nk dpt mkn kfc
tmpt aku dua bijik kdai kfc dlm 2km area .. nk mkn bila2 je blh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

janji kenyang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bahasa pon terabur admin haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kenapa perlu boikot KFC, Boikot cina, Boikot barang2 israil..

Kenapa tak BOIKOT UMNO/BN..diaorang membohong/menipu/menekan/menfitnah dan lain2 depan mata korang, KO DIAM.

GAJAH di depan mata TAK NAMPAK...KUMAN di seberang laut nampak.

BODOH.

BOIKOT UMNO/BN....ABU.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian.. umno yg nak disalahkan.. iskk.. yg salah org dalam umno la.. mcm la x dew org dalam pas dlm pkr dlm dap yg x menipu yg tak menfitnah, yuang membohong.. kesian.. betul.. klu nak berpolitik sgt apsal x bertanding je masa pru hari tu.. tuiii

jack ham said... Best Blogger Tips

boikot umno lagi baik

Anonymous said... Best Blogger Tips

saper suruh nak lawan ngan negera jiran.... kalo duduk diam2... aman damai.. nescaya KFC akan buka satu cawangan kat palestin... bodo btol..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Boikot PKR lagi baik..dalam Ketua PKR tu dah la Babi..GayFuck lagi..Seko lagi Mengikut je....korang diorang jadi PM??godai la..mampos Msia PKR jadi kerajaan..sape sokong PKR mmg bodoh xleh diajar...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gaza + KFC ==>> Politik??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha... Kita kat sini sebok boikot barang Amarika/Israel utk tolong mereka (kononnya)... Rupa2nya org kt sana selamber je makan KFC.

Yela.. Bende halal, tak payah la nk haram2kn.. Berjuang je la dgn cara lain... Berdakwah tak nak, boikot bukan main lagi.

Anonymous said... Best Blogger Tips

klik ni lg gmpak ceritanya hahha

-> http://bit.ly/12VxfVc
-> http://bit.ly/16O8iks
-> http://bit.ly/13Ifw2l
-> http://bit.ly/13Ls9JP

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...