Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 22 April 2013

Superb : "Oko", Botol Penapis Air Yang Mampu Menghilangkan Warna & Rasa Air Coke (4 Gambar)


OKO bermaksud "eco" di dalam bahasa Swiss German yang sangat sesuai dengan botol air berteknologi tinggi yang dihasilkan. OKO merupakan sebuah botol air yang dilengkapi dengan water filter yang telah direka oleh pihak NASA. Botol ini sangat ringan dan menggunakan sistem penapis yang canggih sehingga mampu menapis dan menghasilkan air yang sangat bersih. Lihat video kat bawah untuk melihat sendiri kehebatan botol penapis air ini.


p/s : Hebat gler teknologi ni.. Tapi Allah lebih hebat..

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

prettt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

eee

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

aik...wow?? mahal rasanya

Anonymous said... Best Blogger Tips

shut up!! and take my money!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis tu rasanya mcm mna?rsa coca cola ke air biasa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas ni boleh la kencing dalam botol tu pastu minum..haha..

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

air kencing pon bleh tukar skali,sempoi!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Air najis kalu tukar bley jadi bersih x ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

n.ajis je y x blh bersih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko main2 eh anon 11:41..aku rse ko la syaitan yg dikenali tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...