Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 April 2013

Serius : Kemalangan Ngeri Di Federal Highway 21 April 2013 (6 Gambar)


Lebih kurang jam 4 pagi tadi (21 April 2013), terdapat sebuah kemalangan ngeri berlaku di Federal Highway (lebuhraya Persekutuan). Rakaman Video dan gambar sempat diambil oleh beberapa sumber. 

Dikatakan kejadian ini melibatkan 12 orang. 7 maut dan selebihnya cedera (maklumat tidak rasmi) serta melibatkan 5 buah motosikal dan 2 biji kereta. Saksi berkata, kemalangan ini berpunca dari pemandu sebuah Honda City yang mabuk dan menyondol beberapa orang penunggang motosikal yang dipercayai berhenti di tepi lebuhraya ini secara berkumpulan.


p/s : Innallilah... Al Fatihah kepada arwah.. 

Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo punye orang mabuk!!! kalau aku laa .. aku bunuh je semua anak2 mat mabuk tu.. bodo dah tau mabuk bawak kerata ap lg

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

Innalillah. itu la kesan buruk kalau minum air syaitan..kalau bukan sendiri,orang lain jadik mangsa...so JANGAN MINUM ARAK!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tarik balik lesen arak, ini kalilah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku harap lepas pilihan raya, malaysia tidak akan jual arak dan tak ada pub...kalau tension minum air soda saja...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian lihat orang yang terlibat..

DIDIE BAHAZIM said... Best Blogger Tips

Tarik lesen arak inilah..innalillah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

beringat lah kita...seaungguhnya ajal maut tidak kira masa,tempat..kita x thu ...bersedia lah dengan bekalan ...saya ingin menyampaikan dakwah...amin..

kolazz boy said... Best Blogger Tips

air puak umno la nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lah jdnye klau BN yg pegang kuasa
ta de usaha na banteras air setan ni
kte islam ptot sokong parti islam yg berpegang pd ajran. pegi lg sokong krajaan buad apa.
kte ni islam jgn hnya pd ic.
aku sokong hukum hudud ada kt mlysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau pembangkang naik confirm hudud dijalankan di malaysia ker nak ikut cakap DAPig sial tu ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam motor racing, je yang terlibat tu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dua2 pun bodoh. satu mabuk dan satu lagi merempit. inilah akibat. lesson time.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni lah bahana minum air setan. ni sume salah umno. meh ramai2 TUKAR KERAJAAN. INI KALILAH!

Anonymous said... Best Blogger Tips

negara islam tapi Kilang ARAK melambak lambak
kat MALAYSIA.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mereka yang bawa motor tu btl ke merempit? jgn nak buat cite lau x tahu hal yg sebenar..mane tahu dorang on the way nk g mane2 or konvoi,,x tahu cite yg betul jgn pndai2 cakap,x pasal2 dpt dose sbb buat fitnah..area klang tu,mne la tahu dorang smue student u sbb nmpk kertas byk berterabur

Anonymous said... Best Blogger Tips

arak dan rempit tiada lepas bn kalah. arak tiada. sori peminum arak sekalian.

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

ngeri btol..

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang yang pakai cakap pasal arwah2 yang bawak motor tu mat rempit semua tak pakai otak. kenapa? sebab kau cakap ikut sedap mulut takde bukti tak tau ape2..dah meninggal kot weh..agak2 la..kalau mat rempit pun, tak payah la nak kutuk..ingat kau baik sangat ke? kesian kot kat family diorang..haihh cakap takde ilmu. bukti org tu merempit takde tapi cakap pakai sedap mulut menuduh..aku pantang betul orang yang tak bercakap tak guna ilmu ni.

aiddin rayyan said... Best Blogger Tips

xnak mabok jgn ler jual arak lg..ni BN x siap ada lg kilang carlsberg kt petaling jaya lg..sedara sedari pikir la pilihanraya ni..pastikan islam menang..amin

Florence A. Jefferson said... Best Blogger Tips

Kesiannya sampai ada kaki yang tercabut.. :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni la masalah Undang2.....Kalo Mabuk ko bunuh org...Kesalahan cume pengaruh alkohol je...Noob najib

Anonymous said... Best Blogger Tips

didikan agama bermula dr rumah....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...