Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 26 April 2013

OMG : Mari Melawat Ke Pusat Penyimpanan Bank Sperma Lembu Di Austria (10 Gambar)

Mari Melawat Ke Pusat Penyimpanan Bank Sperma Lembu Di Austria.
Pusat penyimpanan ini terletak di Hohenzell, Upper Austria. Sperma dari lembu ini akan dibungkus dan dihantar ke 52 buah negara dan tahun lepas sahaja, 800,000 sampel telah dijual. Seekor lembu di pusat tersebut, Willie, telah menghasilkan sperma yang mana keseluruhannya mencecah keuntungan sebanyak 5,000,000 Euro sepanjang hayat lembu itu. 

12 comments:

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

pun nak simpan ke..1st time dengar ni

New Entry "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 3"

Anonymous said... Best Blogger Tips

eih... shin chan x tau ke?

Puan Ana said... Best Blogger Tips

apa kebaikan cow sperm ni? ish3x...macam2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bengong boleh tanya kegunaan cow sperm..

Bengong si lembu nama willie tu baka lembu terbaik dunia..semua cari baka lembu tu untuk diusahakan di negara2 masing.

benda simple macamni pun bangang tak leh paham...bek ko tak payah jadi manusia bek ko jadi lembu lagi bagus.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau dpt botol tu kt macai pr apa yg diorang akan buat agaknya

Anonymous said... Best Blogger Tips

ehh...pr ada macai ek????....bukan macai untuk umno je ke???...aku rasa umno yang banyak beli....nak buat stok untuk video seks....ye lah ...umngok kan takde telor untuk hasilkan air mani...tak pon dah banyak pancut air mani...sampai tak de air mani..semua guna untuk buat video...keturunan umno akan pupus di muka bumi ini sebab takde sperm untuk hasilkan keturunan.

-billy fecren-

Anonymous said... Best Blogger Tips

21:42.. so kau setuju la yg video sex tu pemimpin kau yg buat..? tahniah atas pengakuan anda... hahahaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

sehebat2 lembu ni x leh lawan kote bengkok bang nuar.. lembu ni tau main belakang je.. tapi bang nuar depan,belakang,lelaki,pompuan,pelacur,
bini kawan...semua dia sapu.. hidup kote bengkok bang nuar...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macai pr kalau buat fitnah ni nombor 1. Bab diorang fitnah halal blako. Org lain ada bukti video pun dikata edit... macai pr xpe la... buat fitnah pun dia x kisah dosa pahala sbb undi pas masuk surga

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

eeeuuuwwww..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memekak la semua..dah tau la PR akan menang PRU kali ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bgi kat mr fapson suruh die minum
.. mujarab

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...