Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 24 April 2013

OMG : Cuba Teka Tempat Apa Di Bawah Ini Di Arab Saudi? (6 Gambar)

Cuba Teka Tempat Apa Di Bawah Ini Di Arab Saudi?
Pengganas yang ditangkap di Arab Saudi akan ditempatkan di sebuah pusat mewah yang meliputi spa dan juga pusat kaunseling untuk memastikan mereka tidak lagi menjadi ekstremis. Di dalam pusat ini, pengganas boleh menikmati kemudahan seperti kolam renang, gym, sauna serta pusat hiburan.


8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

maksudnya...life to short,so enjoy it!!!!!

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

wow..macam vip luar negara pulak diorang dilayan

Entri Terbaru "Tips Ketika Putus Asa"

Anonymous said... Best Blogger Tips

ramai nak jadi pengganas lah pasni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini reverse psychology...memang bijak tapi side-effect dia menggalakkan orang ramai untuk jadi terorris semata2 nak menikmati kemudahan mewah tersebut ahahahah xD

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

wow! hospital mewah ke ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

suke2 je kata ni ekstremis/pengganas. mane bukti? mane sumber? mane berita? ntah2 ni VIP2 atau orang2 bsar yg siap kena ada guard lg dgn polis bagai.

nina nashal said... Best Blogger Tips

kalu dah banyak sgt duit bantulah anak2 yang tk bernasib baik di negara luar tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

arab saudi akn menanggung akibat apa yg pemimpin dn sultan jadi jadian mereka buat pd mesir.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...