Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 23 April 2013

Review : L&Y Fashion, Jualan MURAH Pelbagai Pakaian Wanita! (9 Gambar)



Kali ni ASG nak review pasal satu kedai menjual pakaian wanita secara runcit & borong. Ok, kedai ni mempunyai physical store iaitu kedai yang betul2. bukan setakat online shop sahaja. So, tak payah ragu-ragu. Kompem barang baek punye...

Bagi yang ada di Kelantan, kedai ni terletak di Lot 2320-B, Kedai Kadok, 16450. Ketereh, Kelatan.

Yang pasti, kedai ni menjual pakaian wanita yang terkini, moden, retro, dan pelbagai jenis fesyen yang pasti akan membuatkan kaum hawa rambang mata. Dan yang paling penting sekali ialah, kualitinya sangat baik dengan HARGA yang MURAH!!

So, taknak cakap banyak, layan dulu gambar-gambar pakain yang ada dijual di kedai ini. 


SKIRT SALOMA
Rm 30 free postage utk semenanjung
RM 18 (borong)
PEPLUM LACE & CHIFFON
RM 30 free postage utk semenanjung
RM 17 borong
Rm 17/pcs ( borong)
FABRIK Chiffon & Lace
Blouse Chiffon ~ kelawar~
* Jarang..
→ Free size fit till L
Rm 17 borong
Clearance Sale!!!! ★★★ Rm 27 ★★★
→Free postage Material cotton
Free size fit till L ♥ RM 15 borong ♥
Tudung bawal
* Rm28 free Postage
* Borong Rm16 tidak termasuk postage
BLOUSE
* Lace & Chiffon
* free size fit till L -> Rm 19 (borong)
>> BLOUSE LACE<<
**AVAILABLE COLOR NO 1 ONLY
* free Size fit till L *Material Lace, ada lining
-> RM 19/pcs ( borong)
So amacam? Berminat tak? Ok, kalau nak tengok lagi banyak pakaian, boleh je kat Facebook Page diorang di L&Y Fashion Collection

If korang berminat nak borong atau nak beli sehelai baju, boleh tengok cara order dan pembayaran kat bawah ni.. 


Ingat yer.. jangan lupa LIKE FB Page L&Y Fashion Collection


6 comments:

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

Gambar no.6 tu cantik bajunya..nak kena tunjuk nih dengan family..

Entri Terbaru "Percutian ke Hong Kong - Macau Day 5 Part 3"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah jadi blog iklan plak blog ni.. admin xde duit dah ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sentul je kan..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bra ada jual x??

noor said... Best Blogger Tips

Bju ni sumer,klu nk bli borong,minimum bape helai?

bintang said... Best Blogger Tips

VIDEO HOT - TERBARU

Rahasia Penis Besar

Pengalaman Sex Luar Biasa

Obat Pembesar Penis

Cara MUdah ML Gratis

Rahasia Kuat Sex Pria

Trik Dapat Cewek

Cara Puaskan Tante Girang

Hub: Pin BB 2A31CB34 / Hp: 0821 3349 1007

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...