Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 21 April 2013

Cool : Jom Tengok Stereng Kereta Lumba Formula 1 (7 Gambar)

Gambar-gambar kat bawah ni merupakan stereng kereta lumba Formula 1. Kepada yang tak pernah tengok, boleh usha gambar-gambar kat bawah ni. Layan...


p/s : Byk gler buttons.. 

Sumber : Here

12 comments:

hati panas said... Best Blogger Tips

1st

Neelofadiehardfan said... Best Blogger Tips

Dahsyat seh

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

punya canggih!!! macam dalam video game saya slalu main..yg beza ni laaaagi byk button..ehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

sertakanlah function setiap button tu, baru ohsem

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada button banana,,ice cream,,call mum,,,haha,,tgk lotus punya

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni dah macam remote control for women

Anonymous said... Best Blogger Tips

zaman bile pnye stereng nih hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mintak kerajaan cipta stereng macam ni la untuk pemandu oku (orang kurang upaya) Malaysia..baru boleh dibanggakan dan baru dinamakan Malaysia.

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

ingat kontrollerxbox tadi ;p

Anonymous said... Best Blogger Tips

ado manual guide ker hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut la jenson button blh menang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

knp lotus ada butang jump, tweet apa jadah sume....ko main2 ye admin?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...