Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 3 November 2012

Cool : Arkitek Poland Bina Rumah Paling "Kurus" Di Dunia (8 Gambar)


Seorang arkitek dari Poland, Jakub Szczesny mendakwa telah membina rumah paling kurus di dunia iaitu hanya 122 cm lebar. Rumah tersebut dibina di celah lorong yang terbina diantara rumah era perang dunia kedua dan apartmen moden di Chlodna 22 Street dan Zelazna 74 Street di Warsaw. Projek rumah ini dikenali sebagai Keret House, sempena nama penulis Israel, Etgar Keret yang merupakan ketua projek.








p/s : Selesa ker? 

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lemas aku duk umah cmni. 100 000 0000th.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sempitnyer..yahudi ni dh xde adea ker ape???

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gila tak best sempit gila rumah, nak bersenggama dgn isteri tercinta pun tak selesa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ab bah kau

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

kretif..tp x selesa la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sangup lgi aku duk rmh flat..

BILA KALI TERAKHIR KORANG BELI SELUAR JEANS Levi's®

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne yg ade,,,klu mmpu bli bsar,,,

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Tgok pon da sesak nafas

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Tgok pon da sesak nafas

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Tgok pon da sesak nafas

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tersangat la OK daripada xdo apo haaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen la lagi Puan Sophie. post lagi seploh. kami cukup suka dgn komen awak. sumpahh...
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

confined space..uuu.. claustrophobic plak se

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila baca je nama rumah ni diambil sempena nama pnulis israel.
aku trus nk kata sumpah hodoh lagi buruk rmh ni!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...