Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 3 November 2012

OMG : "Ak Rse Nk Bnoh Jer Mak Ak" (Gambar)

Btol ker ni? atau edit... atau kawan nak troll.??? Ntahlah... lu pk la sendiri..


Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

oamk ko lah....nerakalah jawabnya
-hazeal-

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

NI SAJA NAK CARI PUBLISITI......puihkkk! puihkkkk kat muka admin sekali.....sebab admin publisitikan lagi perempuan bodoh ni.......

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

kalau Osama bin Laden masih hidup lagi, konfom kena tembak awek ni......dasar perempuan murahan tak sedar diri!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

pape pon jom layan awek2 cun ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko lahir dari puki mak ko jugak dulu..better mak ko campak je ko dalam longkang time lahir dulu..

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

yang ni pon best jugak, awek comel bogel.

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

dia ingat lobang puki mak dia besar, senang2 je nak lahirkan dia.....dia tak rasa mcam mna sakit nya melahirkan....lebih sakit daripada puki kena jolok dan korek oleh bf.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku scandalxxx , orang tua yg tak sedar diri jor ...

emm said... Best Blogger Tips

dah buat status cmtu,ade plak yg tukang like,, =.=" dunie skrg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam pmpuan jer!!!nnt dye ada ank Allah swt akn bg lesson kt dye..Allah maha adil kn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia bwu nk up kot..bhahaha..mcm bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Penghuni neraka..
Segera la bertaubat..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

laki perempuan tu? kenapa padam nama biar jela biar 1malaysia tahu kesialan orang yg derhaka dan doakan mak sendiri cepat mati.

btw aku_scandallxxx link yg ko buat tu tak betullah takde content pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha...go to hell la pompuan oi

BILA KALI TERAKHIR KORANG BELI SELUAR JEANS Levi's®

Anonymous said... Best Blogger Tips

aishh..ramai pulak yg mencarut... admin postkan supaya kita semua tak ikut gaya budak nih, bukan nk publisiti kan budak ni... kita doakan budak ni insaf dgn kata2 dia.. jgn kita menjadi lebih teruk dari dia... astagfirullahhal adzim...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang agak2 la woiiiiii,.. Mak sendiri punye luar dalam kau sebut,.. Nasib xbaik mak korang bunuh korangg,.... Jgn la smpai xtau dah doda pahala

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak cari fb betina ni ko tulis nama yang like status dia

-billy fecren

chenta said... Best Blogger Tips

Isss mmg kurg ajar.tau dia tu anak derhaka.. Ada juga anak skejam tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

attention seeker.. bukan apa pun.. lantak la pergi mampus. buang ja thread ni.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg emo kt atas ni pun sembang je lebih... Kecoh gile.. Buat releks sudeh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo betine ni!!!! ko mampos awal lagi bgus

lulu chan said... Best Blogger Tips

semoga dia cepat bertaubat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Benda-benda macam ni, bukan sebut "SUBHANALLAH". Penggunaan perkataan Subhanallah digunakan semasa memuji kebesaran Allah.

Sepatutnya budak yang last sekali yg dalam gambar menulis, "ASTAGHFIRULLAHALAZEEM", agar diampunkan oleh Allah Taala.

Ramai orang Melayu kita, dah ke tua pun masih guna kalimah Allah yang SALAH pada tempatnya. Ada sorang orang tua, gambar kes gadis yang menari di tiang besi ditangkap JAIS dulu tu, dia sebut "masya-Allah". Inilah dia bengap agama.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...