Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 29 October 2012

Cute : Kostum "Back To The Future" Untuk Anak Sempena Halloween (9 Gambar)

Ibu bapa seorang budak bernama Cooper dibawah telah menghasilkan kostum yg superb sempena Halloween untuk anaknya itu. Menggunakan kadbod, mereka menghasilkan stroller berbentuk DeLorean dari filem Back To The Future. Pakaian anaknya itu turut meniru gaya Marty McFly.










p/s : Happy je budak tu walaupun dia tak tahu pun kostum apa yang dia pakai.. hehe.. anyway, Back To The Future mmg legend!! 

Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st??

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd??

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang yang comment 1st, 2nd, 3rd ialah anjing bodoh, tolol, bengong

Anonymous said... Best Blogger Tips

4th lalala~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko x yah koman la ngok,,,bhase mencrmin kn peribadi kite,,,ko ckp org bodo,,,ko 2 kali gande,,,,bior r dyorg nk first ke second ke,,, ko x bayr internet dyorg ponn,,,

sutun said... Best Blogger Tips

style je bdak ni..haha

Penampakan Entiti Misteri Di Perlawanan Bola Sepak Piala Juara-Juara Eropah

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

wow hebatnya benda ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

bnyk kali aku ulang2 tngok bck to future

BILA KALI TERAKHIR KORANG BELI SELUAR JEANS Levi's®

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...