Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 30 October 2012

Serius : Ini Kenderaan Digunakan Geng Dadah Terbesar Di Mexico (12 Gambar)

Ini Kenderaan Digunakan Geng Dadah Terbesar Di Mexico.
Semua kenderaan kini ditahan di Tamaulipas dan Nuevo Leon kerana didapati menyeludup dadah. 

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd

Anonymous said... Best Blogger Tips

3rd

Anonymous said... Best Blogger Tips

4th

Anonymous said... Best Blogger Tips

5th

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm budak tadika

Anonymous said... Best Blogger Tips

6th

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuyoo hebat da

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

SELASA, 30 OKTOBER 2012
relevan Sokmo pada 10/30/2012 03:00:00 PTG
Gerombolan Perempuan Cantik
Pamer Payudara Lalu Mencopet

Ini sudah menjadi trik dari para perampok di jalanan.
Sejumlahhawker atau sebutan untuk tempat jajanan di
Singapura dan Malaysia, harus menghadapi sekelompok
perempuan Vietnam berwajah cantik yang mencopet
pelanggan mereka dengan memperlihatkan dada lalu
melarikan diri. Demikian dilansir The Star, Isnin
(29/10/2012).
Sebuah insiden terjadi di kedai makan milik Chow Kwai Chet (41).
"Perempuan itu tiba-tiba mengangkat bajunya dan
memperlihatkan dadanya yang tanpa bra. Ia kemudian berteriak
dirinya dicabuli yang membuat suami saya yang hendak
mengejarnya lalu mengurungkan niat," katanya.
Sebelumnya, sang suami berusaha menangkap seorang
perempuan Vietnam di usia 30-an ketika mencoba mengambil
dompetnya. Setelah itu, ia berusaha melepas celana dalamnya.
"Meski demikian seorang perempuan lain kemudian
menamparnya dan kemudian memaki-maki," kata Chow, dalam
konferensi pers dengan Kepala MCA Public Services and
Complaints Department, Datuk Seri Michael Chong, pekan lalu, di
Kuala Lumpur, Malaysia.
Seorang pemilik kedai makan bernama Leng Chin Huat (46)
mengatakan para perempuan ini datang rombongan yang terdiri
dari tiga atau empat orang dan sepertinya mereka adalah sindikat.
Ia mengaku sempat menangkap tiga perempuan Vietnam itu dan
menyerahkannya kepada polisi.
"Meski demikian polisi kemudian melepaskannya karena tidak
menemukan barang-barang yang mereka curi. Kepala Asosiasi
Pasar Pagi SS2, Khor Choon Seong (27), mengatakan jika para
perampok perempuan itu hanya mengambil uang saja dan
bukan kartu kredit.

* Sumber tribunnews.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape benda la org ats aku ni.. pi buat blog sndri la

Anonymous said... Best Blogger Tips

dapatkan bentuk badan idaman anda tanpa perlu bersusah payah bersenam

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam storm chaser pulak trak last tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandalxxx berasal dari puki mak dia,tu pasal lh "CIBAI IS PUKIMAK DIA"

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

wow hebatnya benda ni

run19 said... Best Blogger Tips

just as Margaret implied I am inspired that any one able to earn $6613 in four weeks on the internet. did you see this site http://Run19.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing yang comment 1st, 2nd, 3rd.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandalxxx kau ni iNdOn ke,.? Ckp pun cam tetelan jengkol ngokkk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...