Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 3 November 2012

Cool : Prom Queen Yang Tidak Disangka Langsung (5 Gambar)

Prom Queen Yang Tidak Disangka Langsung.
Di Augusta, Georgia, seorang gadis dengan sindrom Down telah dipilih sebagai Homecoming Queen. Selain itu, dia adalah antara pelajar paling cemerlang di sekolah tersebut.

17 comments:

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

bhahahaha...!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cara pantas turunkan berat badan

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips


Siti Hajar 5 Mac 2010 4:58 PG

babi tul r yg fuck hujan niey...
kau sdar skit dri kau 2 sape yg nk fuck hujan...
aq cbar kau tbuh kn 1 band kau sndri...
tgk pew reaksi diorg kt kau...
ckp jew bsar...
dri sndri x nk sdar...
blah r...
bullshit tul kau...
babi...
crmin dri skit nk fuck org...
sape kau nk fuck hujan???
mmg bangsat tul r kau niey...
fuck u...!!!







Minah ni butthurt bila hujan di'fuck' oleh blogger tempatan......

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku rasa minah ni mesti org sarawak sbab org sarawak je yg pompuan dia bodoh begini....xda maruah....cheap whores!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

datang melacur kat negeri org.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahahaaa org ats aku ni bodo.....
gi mampus la wei...
xsbis2 nk nyusahkan org
buat blog sndr la claka

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Aku_skandallxxx


ko asl mne bro?
yg ko mnat sgt kt hujan tu..ko xsdar lak c noh hujan tu org mne?

kat tmpat aku tu...org yg tggl kt kwsn pdlaman tu mnat kt band hujan ne..org bndar da x main da nk minat2 band ne bro..

terbaik la ayt ko cm LANCHAU...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kot ye pon minah sarawak melacur kt negeri ko tu..
butuh/kote BANGSAT cm ko tu gak yg benam dalam2 kt dalam puki dorg kn?
ko ne @aku_scandallxxx cm tau2 je minah sarawak melacur kt tmpt ko...ko da try da kn??

Anonymous said... Best Blogger Tips

What's your problem, 2nd hand whore?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gadis sindrom down pelajar paling cemerlang kat sekolah tu dan lebih pandai dari pelajar2 yg dilahirkan sempurna kat sekolah tu? dunia dah terbalik

ben xii said... Best Blogger Tips

faith in humanity : restored

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
anonymous 21:29
aku xde mslh pun...
if im such a whore..
then u are...
holy crap whore...
aku 2nd hand pun..atleast leh pki lg...dr ko tu xleh nk pkai langsung da...coz u such a CRAP...

2nd hand ok pe...laku gak dr cm ko yg xleh nk dpkai langsung...xbnafsu wei...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang semua kat atas ni semua bodoh mcm sultan johor!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:49: ko tak pyhla wei nak kutuk2 Sultan...ko tu yg bodoh..ckp x pikir! think twice before u speak!kalau2 la kerabat Sultan Baca...lingkup kau...kenegerian btol!wake up bro!!! x zaman da mengutuk2 Sultan, negeri, kaum, bangsa nie...ketinggalan zaman..bila la nak maju!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woiiiiii korang agak2 ckit hujan ke ribut ke topan ke aku xkire jgn permainkan nama sultan melayu,.. Last warningggg,.!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sultan senang lenang...
keje pun dok rilek je..
duit rakyat yg kenyangkan bangsa dorg nih..
cian duit mak bapak aku..

hanz png said... Best Blogger Tips

padan la muka korang bergaduh, macam ni senang indon serang korang, otak macam apa, baik lagi budak sindrom down tu....korang ada akal tubuh sempurna tapi bercakap bersikap macam syaitan. aku rasa syaitan mesti tergelak seronok sebab berjaya hasut korang mencarut dan bergaduh maki hamun di sini. insaflah wahai rakyat malaysia especially yang muslim tuh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...