Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 16 June 2012

WTF : Lacey Wildd, Membesarkan Payudara Bagi Membantu Anak Dia (10 Gambar)

Lacey Wildd kini berusia 44 tahun merupakan seorang model terkenal. Tetapi selepas itu segalanya berubah. Dia telah menjalani 13 kali pembedahan plastk untuk membesarkan payudaranya. Baru-baru ini dia menyatakan yang dia akan menjalani satu kali lagi pembedahan dalam masa terdekat untuk membesarkan saiz dari L-cup kepada MMM-cup. Dengan itu, dia akan menjadi antara lima wanita di dunia yang mempunyai payudara terbesar.  Wildd menginginkan semua ini untuk menjadi lebih terkenal. Popularitinya akan membantu dia memperolehi lebih banyak duit bagi menghantar anaknya ke kolej.





17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhuuu... pertamaaaa.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhuuu...permata.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuck...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake...i don't like it

Anonymous said... Best Blogger Tips

5

anncoholic said... Best Blogger Tips

drpd duit tu g oprate, baik dia wat blnje kolej anak dia...dia ingat ble popular, leh kaya sgt ke?

coklet cadburry said... Best Blogger Tips

X b'syukur dgn pemberian Tuhan..alasan je nk kumpul duit tu bt ank2 die msk kolej..entah2 mmg niat nk besarkn susu..duit buat p'bedahan tu entah2 ckp utk tampung anak2 die msk kolej..apa2 aje la pompuan ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

MODEL???? x cantik ponnnn...

anncoli said... Best Blogger Tips

@anncoholic apsal muke gitu? bru lpas orgasm ek?

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

lagi besar lagi pelik
dafuk =="

Anonymous said... Best Blogger Tips

jd pornstar je la makcik gersang ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila anak dia dpt pergi kolej.. kawan dia ckap " mak hang yg tetek gajah tu kan? " tak ke kesian :((

Anonymous said... Best Blogger Tips

kan buat pembedahan payudara lg mahal dr anta ank ke kolej...hurmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuh, kalau buat Body to body, urut guna tetek, memang dia kaya, boleh antar anak ke universiti. Mesti dia caj lebih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mother f**ker..

fazurahan affelay said... Best Blogger Tips

lemas aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi bapok bso sialllllllll....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...