Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 June 2012

Seram : Taman Neraka Di Thailand Yang Ngeri Dan Menggerunkan (9 Gambar)

Berhampiran Bangsaen Beach di Chonburi, terdapat sebuah kuil yang dikenali sebagai Wang Saen Suk (วัง แสนสุข) di mana mereka mempunyai taman menarik yang menunjukkan pengunjung dengan sangat jelasnya apa yang akan berlaku kepada mereka jika mereka berbuat dosa.Sebagai contoh, jika anda orang-orang yang dusta, lidah anda akan terjulur keluar dan jika anda mempunyai hubungan sulit dengan isteri orang lain, anda akan dipaksa untuk memanjat pokok yang berduri.Bayaran masuk ke taman neraka Wang Saen Suk ialah 20 Baht. Ada papan tanda dalam bahasa Thai dan English yang akan menerangkan setiap hukuman ini.

 via : jennyerra

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

lalala lai dota pawn me

MyZone~theUn4given said... Best Blogger Tips

seram..ada gak benda mcm ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak boleh nak bace... T_T

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous lai3...

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

Damn Dila ah...Cinta 115 tahun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam best je tempat ni, kalau ada peluang aku nak "camp fire" kat sini, mesti seronok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

first sial!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pe motif downg wat mnde nih??- hezal-

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

museum untuk memperingati sejarah, kebudayaan org sana rasanya. mcm kat tempat kita jugak lah....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sami di kuil ni nak menggambarkan kepada pengunjung keadaan betapa seksanya dneraka ... semua agama mengajar kebaikan cuma dengan cara berlainan.... sebab tu rukun negara kita ada kepercayaan kepada tuhan, supaya semua rakyat beragama.... selalunya mereka yg xberagama tu berfikiran tiada hari pembalasan... so, berbuat baik la kita walau agama apa skali pun.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada jugak ek tempat-2 kat dunia ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...