Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 June 2012

WTF : Kalau Minum Alkohol, Inilah Akibatnya "Power Muntah" (10 Gambar)

Kalau Minum Alkohol, Inilah Akibatnya "Power Muntah"
Lepas tengok ni, admin dah hilang selera...

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st....haahaha....admin busuk....

monkey king said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin suka benda kotoq taik ar admin ar

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

kenapa lah nak marah admin... dah memang admin ni admin blog yang post sesuatu yang baru/pelik/out of mind/ apa apa lah, dah tahu tajuk mesti ain macam, dan kalau tak suka, tak yah lah scroll down pergi baca, tatap satu satu..... anggap sbg hiburan sikit dah lah... man, why so serius ?


penat dengan orang macam ni...
assalamualaikum :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin hilang selera ape admin???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang last sekali tu, aku rasa lepas tu mesti kena rogol bergilir-gilir, tengok dah tinggal pakaian dalam je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...