Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 June 2012

WTF : Apa Yang Doktor Ini Nak Pada Mereka Semua? (2 Gambar)

Apa Yang Doktor Ini Nak Pada Mereka Semua?
Apa motif mereka ye?



17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1 st.hahaha

n oliver said... Best Blogger Tips

aku nk jadi dokter tuuuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

n oliver kalau kamu jd doc. aku mahu jd patient tu..hahahaha

n oliver said... Best Blogger Tips

boleh! aku akan luluskan kau bole kawen ke tak

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni medical checkup utk rekrut tentera nak check 'ori' lelaki ke tak & tahap kecergasan rekrut....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tp n oliver, kamu kene pegang dulu bru tau bende tu beroperasi atau tidak.tp kalau dah pegang silap la.hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahap gampang btl n oliver ngn anon 14.47..!!ckp lucah sesaje..kalo da gatai mcm haram jadah,p ckp tempat lain la...ak xphm ngn owg btuan kan nafsu ni...kat blog pon jd nak ckp lucah..bodo..ad otak tp letak kat kaki....

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

DR gila seks. nk tgk kote je tahu..Apple Maps Superb!

anncoholic said... Best Blogger Tips

apo la.... mengaibkan org je

Anonymous said... Best Blogger Tips

doktor buat kawad tu :)

khairul fahmi che mek molek said... Best Blogger Tips

ni tentera la huhu cume kalo kat malaysia die ade msk bilik pastu die cek, pastu die pgg telo suruh ko batuk huhuhu seyes ni bukan tipu pnye, nak tgk ko cergas ke tak

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

EEE, malu plk aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

N oliver tuuu bapok laaahhh!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pandang kanan dan batuk...ehemmm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kekanann... lurus!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

doc tu mula urut konek pastu hisab batang lelaki sampai berape minit and then...................ahhh terpancut pancut sperm laki.ahh feel je..................rasa nak pancut konek sendiri la

Anonymous said... Best Blogger Tips

tentera la ni bangang..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...