Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 June 2012

Cool : Restoran McDonald's Paling Sempoi Di Dunia (14 Gambar)

Bagi kebanyakkan peminat makanan segera McDonald's, selain daripada produk makanan yang pelbagai dan memenuhi citarasa pelanggan, suasana dan reka bentuk restoran juga memainkan peranan yang penting..Kalau kat Malaysia, lazimnya, keseluruhan restoran McDonald's akan mempunyai reka bentuk yang serupa..Tapi, cuba bayangkan kalau restoran McDonald's ni beroperasi di sebuah bangunan macam kat bawah ni..Agak-agak, korang berselera tak nak makan kat situ?
















Sumber : here



17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku bedal saje...mkn2 blah la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuiyoo...!!!, 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi lepak rase. environment terbaik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bukan sempoi.... ini classic..hahaha sempoi 2 yang biasa kat malaysia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada 1 KFC kat Penang... bangunan lama mcm McD tu gak... kat jalan larut...

Anonymous said... Best Blogger Tips

betui2..mcm kt KFC kt png..guna banglo lm buat restoran...mmg tbaik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pa yg xdak seleranya....bodoh la admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodoh tajuk x kena.bangang,,dah abis idea la tu.!bodoohh

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodoh tajuk x kena.bangang,,dah abis idea la tu.!bodoohh

syahierah michiyo said... Best Blogger Tips

Woww ~ Mewah gyle ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

jeles :)

ummu hakim said... Best Blogger Tips

-to admin..blh post KFC yg kt penang x..plz

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first time tgk kfc kat penang mmg agak terkezut gak la ng bgunan die... vintage... xnmpk mcm kfc pon..

anncoholic said... Best Blogger Tips

sempoi.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tah pe la admin....sama la cam kfc kt penang tuh...

fazurahan affelay said... Best Blogger Tips

selera je

Anonymous said... Best Blogger Tips

NAK JADI ADMIN TAPI BODOH BANGANG OTAK KAYU BABI SIAL....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...