Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 June 2012

Cool : Hitachi Seaside Park, Syurga Bunga Di Ibaraki, Jepun (10 Gambar)

Hitachi Seaside Park yang terletak di Hitachinaka, Ibaraki, Jepun adalah 'syurga' bunga yang sering menjadi tumpuan ramai pelancong. Taman ini seluas 3.5 hektar dan kecantikkan bunganya sentiasa memukau ramai orang sepanjang tahun. Semua bunga ini ditanam di atas "Miharashi No Oka" iaitu sebuah bukit yang boleh dilihat dari Pacific Ocean. Bunga yang paling terkenal di sini adalah Nemophilas iaitu bunga berwarna biru. Pada musim bunga, sebanyak 4.5 juta kuntum bunga dapat ditemui. Selain itu, terdapat juga 170 jenis bunga tulip di sini. Di dalam taman ini juga terdapat taman tema kecil dan laluan untuk penunggang basikal.

13 comments:

seohyun said... Best Blogger Tips

cntiknyer ciptaanNYA...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Indahnya ciptaan Allah. Ini baru dekat dunia, mcm mana lah kalau dekat syurga. Subhanallah :')

Anonymous said... Best Blogger Tips

santek nya~~~
klo dberi peluang mau sa kcana sama family tersinta...

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

subhanallah <3

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantiknya.....:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

s0 w0nderful..

anncoholic said... Best Blogger Tips

syok ni g wat wedding photo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

:)

Anonymous said... Best Blogger Tips

awan dekat pic no 5 tu mcm sabah serawak la...

ummu hakim said... Best Blogger Tips

subhanallah..bile la nk g cni ye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nape r kalau tempat cantek2 je mesti bukan kat m'sia..? n kalau ade pon kat m'sia mesti epic fail..urghhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dtg lah ke ibaraki..dkt dgn tokyo..da puas pusing tokyo,pusing ibaraki lak..Hitachi Muslim Student Association (HMSA) sedia membantu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setuju kt anon kt ats,awan tu mmg familiar,deja vu hihi..wah,bestnya jd awan boleh merantau seluruh dunia..mmg aku sllu nmpak awn 2 bkali2 dh d sarawak sni(ye aku org sarawak pun hihi)..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...