Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 15 June 2012

Bodoh : Apabila Chris Brown Dan Drake Bergaduh Kerana Rihanna Di Kelab Malam (10 Gambar)

Apabila Chris Brown Dan Drake Bergaduh Kerana Rihanna Di Kelab Malam.
Drake Dan Chris Brown yang merupakan kawan baik  tiba-tiba bergaduh kerana satu botol champagne yang diberi oleh Drake kepada Brown. Disertakan dalam botol tersebut adalah satu nota yang menyatakan 'I'm f****** the love of your life, deal with it'.  Dalam nota ini, Drake merujuk kepada Rihanna. Chris Brown yang tak puas hati terus pergi mencari Drake di kelab tersebut. Drake yang tak tahan dimarahi oleh Chris Brown terus menumbuk Brown. Belum sempat Chris Brown ingin membalas, seorang lelaki telah memukulnya dengan botol. Setelah itu, kelab tersebut terus kecoh dan keadaannya adalah seperti bawah ini. Ramai orang yang tidak bernasib baik juga menjadi mangsa dan Big Fat, bodyguard Chris Brown juga cedera teruk. 




Chris Brown
 Big Fat
 

Gadis yang kurang bernasib baik

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...!! AGAIN...!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pungkoq...!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian.. rihanna poen lembik.. dah masam. admin pnya konek ciput.

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

admin konek ciput.....

coklet cadburry said... Best Blogger Tips

Bodoh tol diaorg nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apahal korang nie bangang sgt? budak skolah pun tak bahalol mcm korang. nak bace, bace jelah. yg bodoh sgt 'admin konek ciput' lah, ape lah nie kenape? kalau tak suke nak bace blog nie, berambus lah. mcm org takde otak je. bodoh nak mampos!!!!!!!!!!!!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

rilek la admin...jngan la marah2....nnti tmbah kecik konek tu.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong ko.... anon 16:57
haduh... apa yg aku pikir slama ni...akhirnya jadi juga... ingatkan admin ni jenis yg penyabar... rupa2nya bleh hilang juga kesabaran admin bila membaca komen2 dajal2 dalam "aku stress" ni...
huisss... sakit jantung bila baca komen2 yg hangat ni...
(jolisa)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pon sme jgk...salah sangka dgn admin...admin kalau nak mmbalas dia guna nama ASG lah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

entah2 konek diorg pun ciput juga kot?? tengok2 kan lh konek korg dulu sbelom tuduh konek org lain ciput...bangang punya org...sbr admin.. sabar tu separuh drpd iman...:-)

Nur Ain Farhana said... Best Blogger Tips

Dah lah jgn gado gado tak baik aarr...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...