Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 14 June 2012

Cool : [Video] Cara Bunyi Seram Dihasilkan


Inilah cara bagaimana bunyi-bunyi seram dibuat dalam setiap filem. Walaupun tanpa adegan seram, tetapi bunyinya sudah cukup membuatkan bulu-bulu meremang. 


Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

seram la pukimak

Anonymous said... Best Blogger Tips

tau xpe..babi la...tengok , aku tak bole tido dah...lancau punya blog...

Anonymous said... Best Blogger Tips

genius...kit bunyi seram yg patut pembuat filem malaysia beli

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang dua ekor kat atas ni apsal? penakot nak mampos...aku ok je tgk vid ni *terkencing pelahan2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seram bodoh. meremang bulu buluan ni haa

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA SEMUA KOMEN MACAM HARAM, CIBAI BETUL HAHAHAHAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo aku,,ak buat bunyi background blue mmg lyn habis r...stim wa ckp lu

Anonymous said... Best Blogger Tips

PANTAT KO LA JULIAN , PAS NI G MAMPOS AKU TAKNAK BACA BLOG NI , SERAM PANTAT HANJENG , PUKI BETULLL....FUCK U!

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak la...seram la doe...terpaksa berjaga malam , dah xbole tido dah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

siot je korang punya komen....HAHAHAAHAHA XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana nak beli instrument ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ni pun , klau nak mencarut tu , elok2 la sikit...macam aku ni...wey pukiMAX , apsal seram sangat bahangong , takut aku budus..NAHAROM..

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERAM LA ANJENGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haaa..... nie yg bgus nie. kalo ada kutu rayau yg melalak mcm hanjeng wktu mlm, main nie alat muzik je.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

pm best price..serius buyer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sumpah best doe...klau sape2 keje dkat rumah hantu dkat funfair bole nyorok2 , pastu main bnda ni...terbaik!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takuttttnnyer....huhuhu (Sambil makan nasi lemak)

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuyooo... bestnyer kit nih.... katner ada jua ea..... buat nyakat best nih.... huhuhhuuuu..... tringat kat hostel dl, nyakat junior n freshie..... heheheheeeee......

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak aku sudah takootttt, ha ha ha, bunyi macam UFO kata bunyi seram.

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...sekian terima kasih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ta seram pown...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok jew aku dgr x seram sgt pon asal smpai takot maki2 laki ape penakot mcm to!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...