Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 June 2012

Fakta : Semua Tempat Dia Nak Check-In.. (Gambar)

Memang ade ramai manusia yang macam Joyah K-Pop kat bawah ni. Setiap sat nak check in.. sampai berak pun nak check in jugak.. haha.. Ntah apa2 la korang..


p/s : Sapa yang ada buat macam kat atas ni? Hoho..

Sumber : Here

27 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakai

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam gampanggg

Nur Zarith Azhar said... Best Blogger Tips

monyet, diamlah...

hazanis said... Best Blogger Tips

huhu ada jugak yang macam tu..:)

yu (24) said... Best Blogger Tips

mmglah hp xhilang..da asyik update fb je ....adoii

Anonymous said... Best Blogger Tips

xlogik..... tipu2!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecian aku dgn org cmni. nak attention sbnarnye. -.-

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk menunjuk dia pki hp galaxy s3 tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

syez bnci..hahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha. yg ayat jamban no 1 kotor. tukar jamban no 2 la tu memg gampang!. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sepupu aku de cam ni..
cam kampung...
semua nak update

Anonymous said... Best Blogger Tips

cm sakai gampang pundek haram jadah

Anonymous said... Best Blogger Tips

komen cam gampang,tapi yg like beribu...apa kejadahnya hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

cikgu shida yang buat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergi berak pun ramai gila like ...

anncoholic said... Best Blogger Tips

tu bkn ke pic cikgu sheda

Ecah Popo said... Best Blogger Tips

Hahaha, aku tak seteruk ckgu shida tu. Kua33

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha....show off

Anonymous said... Best Blogger Tips

knp bnyak like? jelez pulak. kah3

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik g mati la....

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 8:30: eh, ko kan sepupu aku?

Anonymous said... Best Blogger Tips

tengok gambar macam cikgu shida jee...! Anugerah pelakon popular kat youtube..

Anonymous said... Best Blogger Tips

waw... sehari apdet status brapa kali tu? ck..ck..ck... klo aku pnya tmn fb yg seperti itu...udah aku hapus dia,penuh2in notification jah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya banyak kali tengok org post tentang status die tapi sy cari nama dia kat fb x jumpa pun.Siapa dia tu?Nak tau je mana tau dia deactived fb dia....

Anonymous said... Best Blogger Tips

arrhhhhh....stressssss gileerrrr aku baca... nak berak pun kecoh2.. apa punya joyah la..

lulu chan said... Best Blogger Tips

kalo ada fren cm ni kat fb mmg bikin STRESS,
jln kesimpulannye, buang je dr list fren anda

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...