Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 3 June 2012

OMG : [Video] Pemandu Bas Dibunuh Oleh Besi Terbang Di China

Pemandu Bas Dibunuh Oleh Besi Terbang Di China.
Satu besi yang memecahkan cermin depan bas dan kemudian menusuk pada tubuh seorang pemandu bas telah membunuhnya selepas empat hari dirawat di hospital. Namun pemandu bas ini selepas ditusuk oleh besi, masih sempat menahan kesakitan dan menekan brek bas serta menyalakan lampu kecemasan. Dia kemudian memberitahu semua penumpang agak jangan keluar dari bas kerana mereka berada di atas lebuhraya. Tindakan yang diambil pemandu ini telah menyelamatkan nyawa semua mereka di dalam bas tersebut. Kini dia telah disanjung kerana keberanian dan kecekalannya. RIP HERO!


10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st hahaha...dia mang hero d china..tabikkkk lah..

TanganPengkau said... Best Blogger Tips

dibunuh besi? manyak kijam woo itu besi!

Hasrul Lina said... Best Blogger Tips

cianye

yg brebut 1st sengal2 belaka said... Best Blogger Tips

hero!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hero !

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesiannya...mati pun dikenang jasa menyelamatkn penumpang..heroooooooooooooooo!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana datang besi tu ye, bahaya betul.

Ayuh Sihat said... Best Blogger Tips

fuyo.. takutnya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

I traumatized.. I wanna sue the flying iron!

Anonymous said... Best Blogger Tips

flying iron tu mungkin datang sebab kenderaan depan langgar pastu iron tu terbang ke belakang dengan laju, pastu kena cermin keter blakang. Takut woo.. ade penah skali aku tngk video yg batang kayu dirempuh keter depan (yg agak laju) pstu batang kayu tu terbang ke blakang, pecah cermin depan kter balakang. nasib baik driver dia takde pape.

serius takut. tak pasal2 kena orang belakang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...