Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 June 2012

WTF : Doktor #Gatal Dirakam Cabul Pesakit Di Itali (5 Gambar/1 Video)

Doktor #Gatal Dirakam Cabul Pesakit Di Itali.
Selepas beberapa aduan daripada pesakit, seorang krew TV telah membuat penyiasatan mengenai seorang doktor di Itali yang dikatakan mencabul pesakit wanitanya. 
Video yang dirakam ini menunjukkan doktor ini menyuruh pesakit lantar di atas katil pemeriksaan. Dia kemudian mencium serta melakukan beberapa perkara yang kurang sesuai. Dia juga kedengaran berbisik dengan pesakit tersebut dengan 'I kiss with the right mouth' and  'stay still… I won’t make you pregnant this way' while touching the woman's body.
Walaupun beberapa kali pesakit tersebut menolaknya, dia tetap kembali dan mencium pesakit tersebut lagi. 

 Video :



Kemudian apabila krew TV tersebut menanyakan doktor tersebut mengenai perkara tersebut dan menunjukkan bukti, dia terus menyerang krew tersebut serta seorang pemberita. 



9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

walawee...

amilism said... Best Blogger Tips

HAHA..KANTOI..WTF GAGA

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau aku dapat org tue nie, aku hempuk bg mampos kat situ jugak. tue tak sedar diri. muke mcm penyapu. eee, geram aku!

Anonymous said... Best Blogger Tips

vavis ! baru na fab gado plak

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh piang doctor gila seks nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

makin tua makin menjadi..tua kutuk!

Penenang Jiwa said... Best Blogger Tips

wartawan ngan cameraman pon sengal..dh tgok org tu mngamok lg nk dok rakam2..xpasal2 camera jahanam bdn pon sakit,...huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

respek gile la kt cameraman ngan reporter tuh..mmg profesional...drg mngukuhkn lgi lgi bukti yg doc.giler seks tu mmg bsalah..haha..x mlwan lngsung..pas ni leh la double kn kesalahan yg die da wat..huhu~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...