Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 7 June 2012

WTF : [Video] Lelaki Tolak Nenek Tua Keluar Bas Kerana Lambat Tekan Loceng Di Singapura

Lelaki Tolak Nenek Tua Keluar Bas Kerana Lambat Tekan Loceng Di Singapura. 
Adakah ini satu perkara yang anda sebagai anak muda patut buat pada seorang nenek tua? Seorang lelaki yang bernama Alex Ong yang begitu marah dengan tindakan seorang nenek yang berusia 76 tahun kerana lambat menekan loceng. Selepas memarahi nenek tersebut, Alex tak tahan dengan jawapan dari nenek tersebut dan kemudian menolaknya keluar bas di sekitar Upper Thomson Road. Alex kemudian langsung tak mendengar teguran orang lain di dalam bas dan terus melepaskan geram di dalam bas tersebut. Dia kemudian muat naik satu Note ke Facebook untuk menerangkan perkara tersebut tetapi orang ramai tetap rasa dia yang salah. Apa komen korang selepas tengok video dan baca Notes tersebut?
p/s: admin rasa apa-apa pun tetap Alex yang bersalah. Bukannya nenek tu boleh tetap loceng dengan cepat kerana mungkin kadang-kadang dia mungkin terlepas atas faktor umur.

Video selepas gambar di bawah :

Video :

19 comments:

Misz Obsessed said... Best Blogger Tips

teruk betul...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

ishhhh jahatnya budak tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kiasu bastard!

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

STUPID MORON LIKE A BULLSHIT MAN WITH ASSHOLE !!! Lady Gaga vs Britney Spears

Anonymous said... Best Blogger Tips

Relaks .....
Hukum Karma ada ba .....
bukannya budak tue sentiasa muda....
lambat laun dia akan merasa jugak apa yg dirasai oleh nenek tu bila dia suda tua nanti ......

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tu, bila dia tua nanti, baru dia tahu, (itupun kalau dia sempat tua) kalau tak dia dulu yang mati dari nenek tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang xley bwat menantu..
perangai lbeh mcm babi....sial!!!
asal xsepak je dia 2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

find someone ur own size asshole!should not push an old lady like dat!poor old lady~

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak sangat memang kurang ajar. dah buat salah,nak coverline,cakap la sakit depression. orang macam ni,kecik2 xnak mampos, da besar menyusahkan orang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau aku ada sana aku dah sepak kepala dia lah, tak respect langsung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

taip panjang2 pun dia bdosa jga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahahaha kelakar

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah bodoh....baik mati lagi bagus...

Kangkung Masin said... Best Blogger Tips

serupe pondan je..ngn org tua berani, cube dgn org muda dia buat mcm tu..

saliman majid said... Best Blogger Tips

yeah..i like when chinese are fighting among them..wooohoooo!! kahkahkahkah!!

Shanks Akagami said... Best Blogger Tips

it's not good to treat an old lady like that...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina singapore mmang anjing kurap..cina mlysia lbih baik.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...