Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 5 June 2012

WTF : Populariti PStar, Sora Aoi Di China Mengalahkan Justin Bieber/Lady Gaga (8 Gambar)

Populariti PStar, Sora Aoi Di China Mengalahkan Justin Bieber/Lady Gaga.
Kenal Sora Aoi? Seorang pelakon Filem AV dan model mempunyai populariti yang melampau di China. Menurut kajian, Sora Aoi adalah pelakon yang paling diminati di China sehingga mempunyai pengikut seramai 11,180,000 dalam Twitter china - Sina Weibo. Gambar yang baru diambil baru-baru ini semasa lawatannya ke Fujian menampakkan ribuan lelaki menghulurkan tangan ke arahnya. Selain itu, penganjur yang membawanya ke China juga tidak dapat elak untuk memandang ke arah Sora Aoi. 
p/s: nampak #pervert giler penganjur tu...
 



21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st....hihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahaktuii

Farid Rahmin said... Best Blogger Tips

dasyat die ni . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

-mr.fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaek

Anonymous said... Best Blogger Tips

so lame

azri johan said... Best Blogger Tips

lulz

Lelaki Kacak

Anonymous said... Best Blogger Tips

so lame

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaek

ikan bilis said... Best Blogger Tips

dah tua

blog amilism said... Best Blogger Tips

hebat dari gaga?tahu ke follower gaga dan bieber?macam mana gaga boleh kalahsedangkan followers gaga banyak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

amput

NERO said... Best Blogger Tips

aku rse follower UZTAZ AZHAR lagi bnyak kowt.......heheheh......

Anonymous said... Best Blogger Tips

porn star.

Anonymous said... Best Blogger Tips

porno niy =='

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

Gila Comel Mantop Pompuan nih!!! Geng Kereta lembu

azri said... Best Blogger Tips

@Anonymous yg admin ni maksudkan kt china la mangkok..ko ni x hbs2 nk kondem blog ni tp kt cni gak ko nk menempel link blog ko kn..kt blogserius pun ko menempel gak..sedey!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main main

anncoholic said... Best Blogger Tips

pic kedua tu......mamat tu usha ape kat dada tu? hahahahaha...ade lalat ke taik lalat yg dia belek

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebenarnya sora aoi dh x active dlm film porno..skang dia berlakon biase je...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak tetek nak teyek nak tetek nak tetek nak tetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkikkkkkkkkkk!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...