Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 June 2012

OMG : [Video] #Kreatif Minta Cerai Melalui Tarian Dan Nyanyian

 #Kreatif Minta Cerai Melalui Tarian Dan Nyanyian.
Untuk kali pertama di dunia, untuk minta cerai, satu tarian serta nyanyian telah dirancang oleh si isteri untuk suaminya. Isteri ini memberitahu suaminya yang dia merancang sesuatu untuk hari ulang tahun perkahwinan mereka. Jadi ini adalah kejutan dia.. Penceraian!!



7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

tgk muka laki dia tu haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang kreatif..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mrepek je ni..jgn nk pcaye sgt omputih..ske wat bnda2 mrepek ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni tipu je ni. ni just parody je nih hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake video.......daaaa~

Anonymous said... Best Blogger Tips

iyer laaa... maybe video ni saja dibuat... camner klu btul2...? cian tul tgk muka llaki tu, tp klu denga lyric tu mmg salah llakai ni.... ap2pun enjoy da-video.... class gak diorg buat... at the end ada gak video2 yg swaktu ngannya kat youtube...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...