Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 June 2012

Cool : Motosikal "Penunda" Polis Yang #Cool Di Jepun (4 Gambar)


Motosikal Honda Goldwing ini adalah milik pasukan polis di Jepun. Apa yang menarik, motosikal polis ini dilengkapi dengan besi penunda hidrolik di bahagian belakangnya yang dapat menunda kereta. Jom tengok gambar kat bawah untuk memahami dengan lebih jelas.




p/s : Macam transformers beb..

Sumber : Here



9 comments:

monkey king said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd..

Anonymous said... Best Blogger Tips

transformers mende nye???? bodoh admin ni.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kt China la, cer tgk polis n model kete tu ngn no plate kete tu... pastu bkn Goldwing pun...

Anonymous said... Best Blogger Tips

A'a tul laaa... kat china nih... admin ni peka la sket... sya dah tgk sblum ni kat blog mna tah xingat... ada versi2 camni dbebrpa negara lain yg swaktu ngannya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape2 pon psnie malaysia psti dpt gak mcm tu,,,, najib bole wat pe,,,hahahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

tabik larh ngan budak mechanical engineering!!

Kucing Nakal said... Best Blogger Tips

klu korg nk tau.. ni mmg Honda Goldwing la...

Mamat_Poyo said... Best Blogger Tips

HAHA...smart!!.ni kalau aku bwk gi kerja ni conferm bertenggek awek-2 cun kat sblah moto aku.hehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...