Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 7 June 2012

Cool : [Video] IamNeeta, Lagu Artis Muda TanahAir Popular Melalui Youtube Selepas Yuna/Najwa Latif

Menyingkap sejarah tertubuhnya kumpulan iamNeeta, dianggotai oleh tiga orang anak muda iaitu Neeta Manisha (Neeta), 17, Anas Zakwan Azhar (Anas), 18, dan Patrick Anohada, 26, masing-masing menjalinkan persahabatan menerusi laman sosial iaitu MySpace.
Kerana mempunyai minat yang mendalam dalam bidang muzik, mereka telah menubuhkan kumpulan iamNeeta bersempena dengan nama Neeta dan mendendangkan ‘cover version’ pertama, Rolling In The Deep nyanyian Adele.

Vokalis utamanya mereka iaitu Neeta merupakan gadis kacukan Cina, India dan Thailand yang begitu fasih berbahasa melayu,selain itu juga Neeta juga fasih berbahasa inggeris dan mandarin. Jesteru itu kumpuan iamneeta mempunyai kelainan dari  kumpulan-kumpulan yang lain. Kumpulan iamneeta juga mempunyai bakat dalam penulisan lagu, ini kerana single pertama  mereka “Tuhan Tolong Aku” hasil sentuhan gitaris mereka iaitu Patrick.

p/s: ada sikit macam artis indonesia je, apa-apapun admin harapkan yang terbaik daripada mereka. 

Video Muzik terbaru mereka untuk lagu "Tuhan Tolong Aku"

19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

anas my skolmate at kedah duluuu..
waaaaahhhh...!!! ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st ke?

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

cool? puih! cam haram je....suara x sdap, muka cam mkan smpah je...pkai seksi2 pulak....still xleh lawan najwa latif.....najwa latif tu suara sedap, comel, pakai sopan pulak......lagu dorang ni x sdap....lgu dorang ni boleh bwat lgu tema sukaneka kampung je...kui3....



lepas baca komen aku ni,mesti ramai meleis emo bodoh sakit bontot pastu kutuk2 aku & najwa latif....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hey aku scandal..jga skit bahasa yaaa...!!!!
ko 2 lagi babi haram!!!!

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

puihhh..sesedap rase ko kutuk org ye Skandallxx bapok..mcm la ko tu hensem sgt nk kutok org..aq tengok pic ko kat fb tu cam nokhoroomm..puihhhh., Drogba 100x ganteng dr ko., mcm mne rase aq kutok pic ko.? best x...kui3

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakai macam bingai daa..pakai lah elok sikit dik oi,tak tau ke dunia nk kiamat..lagu ntah pe2 pulak tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasa la budak2 skang nie dOrang nak hOt je lebih .. dOrang xkisah pasal tutup aurat .. tapi kita berhak menegur shaja ... dOsa masing2 tuhan yg tentukan ... dOranng mesti kene fikir perasaan mak bapak dOrang jugak .. jgn pikir perasan kO sOrang je .. gara2 anak mak bapak jadi malu ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

heyy neeta 2 bkan org islam la...
dia christian...kn tulis kt atas 2..
laen kali bwat research la sblum berkata...they are my frends!!!
jga sikit bhasa 2...!!!

Yuri said... Best Blogger Tips

jgn layan c skandalllxx bingai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang ne gila ke ape??dia tu mix bl0od pon haa...s0,dia kesah ape nak pakai mcm mana p0n... =.='

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala..lagu ne xbest.,..sorry.

Anonymous said... Best Blogger Tips

baek die akai bra jew kn ...kn die kafir gak ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Yuri ada aku kesah!!!!

Muhammad Al-wafi said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Muhammad Al-wafi said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

kuikui

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn nk sibuk psl dosa org.....igt lh dosa sendiri wahai sahabat islam ku..

sue ahmad said... Best Blogger Tips

dah nama pun hidup dalam negara islam .. memang la non muslim tapi adap perlu jaga juga ..cemar imej negara ...faham ke idok kome nii ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

So narrow minded! See yourself before judging someone else!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...