Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 5 June 2012

WTF : Taman Awam Menjadi 'Taman Nafsu" Di Singapura (5 Gambar)

Taman Awam Menjadi 'Taman Nafsu" Di Singapura.
Taman Awam ini dipanggil Chinese Garden yang menjadi tempat keluarga mencari ketenangan bersama keluarga kini telah menjadi 'taman nafsu'. Taman ini telah menjadi lokasi pekerja asing Singapura untuk melakukan perkara yang kurang senonoh seperti di bawah ini. Mereka sampai nak tanggalkan pakaian di tempat awam pada waktu siang pula..Apa dah jadi dengan dunia ini...hihi

10 comments:

yg brebut 1st sengal2 belaka said... Best Blogger Tips

erk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

first donaldduck

seohyun said... Best Blogger Tips

makin hr mkin x pham dgn org2 singapore ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tmpt yg sggh x sesuai..pencemaran mata..

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main main

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Erkk.??? Bangla.??? =_='

Anonymous said... Best Blogger Tips

dpan pokok ara ...nyamlah tu nmpk free show tu momok ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

siap ada payung...ape dia nak buat dgn payung tue??? ahaksss!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba admin check betol2!!! nmpak mcam bukan org je, bbulu sampai belakang badan

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

eewwwww, badan laki too~
tak bernfsu aku tgk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...