Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 June 2012

Cool : Koleksi Iklan Akhbar Bagi Produk Pada Zaman 1970-80an (10 Gambar)

Koleksi Iklan Akhbar Bagi Produk Pada Zaman 1970-80an.
Mesti ada yang pernah nampak produk-produk ini.
Kalau anda ada lagi gambar sebegini boleh emailkan kepada kami @ akustress3@gmail.com




via : carigold.com

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..miahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dulu ada tabung unta.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hihih

Anonymous said... Best Blogger Tips

periuk nasi 2 mak ak pkai lg
hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kami masi guna sterika n icebox jenama nasional tu smpai skrg walaupun classic kami msi guna ...tabung unta tu pun ada kami simpan....ooo yaa bleh saya tahu..masih wujudkan jenama nasional ini kat malaysia...bcoz saya x pernah nmpk...jenama nasional lah yg paling tahan dari ayah saya mula kawin smpai saya mbesar cecah 28 thn ..mang x d nafikan brgan dulu lebih berkualiti bbanding barangan skrg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

seterika 2 smpai skrg ibu sye gna lg..mmg tahan lasak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

superb sterika

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun ada juga... tp jenama lain x tahan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jename national da xdek...sbb panasonic beli saham die..so panasonic tu kire national la tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

seterika tu thn lasak kot...seingat aku semenjak skolah rendah sampai skrng, family aku still guna seterika yg sama...dah lbh 15 thn dah kot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

national bankrap sbb wt barang terlalu berkualiti....smpai org xyah beli brg tu bnyk kali dh...haha. sbb tu brg skang dh kurg kualiti..

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahhh kenangan sume nie...teringat zaman dulu... terbaek!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAKU: tabung unta...smpai skrg aq smpn ag...hahaha

Penenang Jiwa said... Best Blogger Tips

seterika tu dlu aku penah gune...berat gilos...hahaha mmg iron tu yg paling femes time tu..huhuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

seterika tu mmg tahan.aku hidup dah 28 tahun bende tu masih pakai lagi kat umah!1 gile x gile la kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeahhh.......great posting bro.

sy lahir tahun1980....

kadang-kadang teringat zaman budak-budak masa tengok gambar-gambar lama ni.....

dengar lagu 80an pun teringat masa dulu-dulu jugak....

sukanya zaman budak-budak dulu....

lebih suka daripada zaman sekarang ni....

suasananya tak sama macam sekarang ni....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...