Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 9 June 2012

WTF : Ternak Siput Babi Untuk Dijadikan Makanan (12 Gambar)

Siput babi adalah sejenis binatang yang bergerak perlahan dan dianggap menggelikan oleh sesetengah orang. Di Latvia, siput babi diternak di ladang kerana siput babi merupakan sejenis makanan bagi orang-orang di sana. Erk..














Sumber : Here
 

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Erk... Geli

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

termuntah aku tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

DAFUQQQQ

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedap nie..serius sdp,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

geli laa babi...!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

norasyimah diet2..pantang tgk mknan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

name die escargot~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jiran aku pun ada makan..die kte sedap..siap pesan kt mak aku kalo tgh bkebun tu,sila kumpul then bg kt die..stress!...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo ikutkan boleh je makan sbb bende ni tak haram pun, tp atas dasar nak taknak jer. telur itik, telur ostrich, telur ular pn boleh makan (asalkan tak beracun)
siput sedut boleh lak korang makan ek. sedut sroooot srooot lg tu. haha

tp aku pn rasenye tak brani nk makan.. tp mngkin boleh kot kalo bg daging dia saje kot (bukan skali dgn cengkerang) dan just maklum yg tu daging lembu. huhuuuuuuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam sedap.........

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti sedap...uhmmm..nak try gak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpk mnyelerakan~~

Penenang Jiwa said... Best Blogger Tips

siput yg di ternak mcm ni x haram pon mkn...coz dia bg mknan yg berkhasiat kat siput ni...lg pon xde dalil yg mngatakan haram mkn siput babi...;)

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

Dalam cita bersamamu kat tv3 dulu ada keluarga susah too makan siput babi, tgk pipi anak2 yg makan siput babi to merah2 je mcm anak cina

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rase kalau siput babi ni x dibagi nama "siput babi" ditukar kpd "siput unicorn" ke "siput asparagus" ke, confirm kite sume makan py.. hukhukhuk.. =P

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada tidak kajian mengenai perkara ini di malaysia?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...