Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 June 2012

Cool : Keadaan Sebenar Dalam MAS Airbus A380 Paling Mewah Dunia (10 Gambar)

Keadaan Sebenar Dalam MAS Airbus A380 Paling Mewah Dunia.
Akhirnya selepas 10 tahun kapal terbang paling mewah yang ditempah MAS iaitu Airbus A380 telah selamat mendarat di negara kita selepas 10 tahun. Kapal Terbang ini bakal diterbangkan ke London buat kali pertama pada Julai depan. Jadi bagi yang mungkin tak ada peluang untuk melihat dalam kapal terbang paling mewah dunia ini. mari lihat gambar keadaan dalam Airbus A380 ini.
p/s: Menurut sumber. Kemudahan di dalamnya meliputi lapan tempat duduk kelas pertama, 350 tempat duduk kelas ekonomi di bahagian dek utama, 66 tempat duduk kelas bisnes dan 70 tempat duduk kelas ekonomi di bahagian dek atas.

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st........

Anonymous said... Best Blogger Tips

cool!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..awat hang x kena invite ka naik A380 mcm blogger2 femes lain...kesiann

Anonymous said... Best Blogger Tips

walaweee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama seperti rekabentuk dalaman yg asal

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha niy baru btul !pic dah tukar , nice admin :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

da kantoi baru nk tukar..pui

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau x silap aku A380 ni banyak problem dan cracks

aYaz said... Best Blogger Tips

perghh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADMIN BANGANG,PALING MEWAH TU SINGAPORE AIRLINE N EMIRATE AIRLINE LA BABI

Anonymous said... Best Blogger Tips

emirates terbaek lagi dari nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak mewah pun tak pe,asalkan sampai dengan selamat ke destinasi...tempat duduk,layanan pramugari n pramugara dan ada makanan,minuman dah cukup lah,janjiii selesa.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaik laa..tp mahal..xmampu nak naik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...