Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 4 March 2013

WTF : Lagi Berita Palsu Di Facebook Berkenaan Isu Di Sabah (3 Gambar)

Lagi Berita Palsu Di Facebook Berkenaan Isu Di Sabah.
Hari ini gambar ini telah tersebar luas di Facebook. Mereka menyatakan yang Datuk Seri Najib mempunyai hubungan yang erat dengan Sultan dari Sulu. Dalam gambar ini, Najib kelihatan rapat dengan seorang lelaki yang mana disyaki sebagai sultan kesultanan Sulu. Tetapi sebenarnya lelaki itu adalah lelaki lain dan bernama Murad Ebrahim iaitu ketua MILF di Filipina. Jadi kalau nak tipu tu, biarlah pandai sikit.

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua nk salah kan pihak ni.yg belah sini salah kan yg belah sini lak...dr kita berbalah ..baik kita berdoa org kat sana selamat..kalau itu adik beradik korg,bapak korg apa korg rasa

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah la berbalah .. kepada pro BN n Pro PR..
sekarang tumpukan kpd usaha myelamatkan sabah dahulu...itu yg lebih penting...

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

oh akhirnya....

#BANkami


Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni semua rancangan anwar monyet gila n parti pembangkang,,sanggup gadai kn negara semata2 nk jadi perdana menteri,,,org mcmni korang nk plih memimpin negara,,go to hell semua penyokong pembangkang,anwar gila n smua parti pembangkang!!,, hidup bn!!!,,idup najib!!!,,semoga anggota keselamatan kita selamat d lahad datu,,,amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sy sokong 500%.....

Jenny J said... Best Blogger Tips

saya sokong kerajaan...! Go Go Malaysia! bunuh semua pencerobol sulu sial!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fuckatan Rakus sibuk main politik je.....bukan nak tolong selamatkan negara....klau btul sayang rakyat, kenapa x ikut sekali pergi beperang untuk membela rakyat??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bonggok gile anon 20.54 , klu pm turun bperang than mati,tak lg kucar kacir ke negara? Masing2 berebut nk jd pm... Pk dulu sbelum komen..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saya sokong lagi 500%...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

benda macam ni pun nak politikkan... apa kata semua bersatu menentang penceroboh macam kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org kat sane ngah berperang utk selamat penduduk sabah (LD)..n some "party" lak duk perang sama sendiri..org tgk pun gelak..lawak betul..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang tukang karut n tukang share ni sebenarnya tak sabar sangat parti dia nak naik sampai fitnah orang lain. biar neutral dalam hal keselamatan negara macamni. takpayah nak politik sangat

Anonymous said... Best Blogger Tips

parti malaysia semuanye bodoh penting kan diri sendiri ....
yang korang dok tuduh org ni dok tuduh org tu korang tu tau mane2... jgn pndai2 la wat fitnah ... dosa besar tau tak... ade bukti ke org ni wat org tu wat ...
jgn la telalu taksub dgn politik kotor kat malaysia ni ... ok doa kan la polis2 kite kat sane adalah g terbaek ... semoga mereke selamat ... amin . . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg tgk kes memali dah la wei... brape rmai rakyat sndiri yg jd mngsa...? xpayah nk brpolitik sgt la klau xtau jln cerita sbenar... stakat politik kat kdai kopi jer... haaktuuiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 20:39...sorokan kebodohan awak tu...tu dah bingai sangat tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mapus smua gaduh2
ni smua poyoooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

keyboard warrior detected.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...