Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 4 March 2013

Cun : Ai Shang Zhen, Supermodel Paling Cantik Dan Menawan Di China (10 Gambar)

Ai Shang Zhen, Supermodel Paling Cantik Dan Menawan Di China.
Ini adalah supermodel tercantik di China. Admin rasa kecantikkan mampu mengalahkan si Tyra Bank yang tak ada la cantik sangat. Apa kata korang? 

30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tinggi kot die ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua org cntik.. takde 'ter' atau 'paling'.. pstu buat pe nak bandingkan dgn tyra banks.. bandingkan la dgn org cina gak.. tyra tu mngkin paling cntik di kalangan black people. aiyaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam ni pun kata cantik ek ?hehehehe

Jenny J said... Best Blogger Tips

cantiknyah....

jack ham said... Best Blogger Tips

lh wat modal niii...ahhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuh cunnya, nak kawin dgn dia ni, kalau ada can!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wowwweeee....
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cantik sebab makeup je ape lah sangat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmg cantek, ketiok pon putih.. urmmm, fap fap fap fap fap fap fap fap.. uuhhhh, sudah gila seks kah aq ini? demmit!!! I don't care anyway .. *continue faping .. fap fap fap ... uhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaa org ats ni leh msuk group mr fapson...
Bek korg smua tgk cter negara pe ntah, tjuk dia the day people stop masturbating.
Giler lawak citer tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

tetek techik argh....nk fap x terasa lgsg....

Anonymous said... Best Blogger Tips

mekap la admin .. biasa la..
xde apa2 spesel pon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka cantik. pussyble gerenti berbulu punye~ tak kire lh.. nk fap jugak.. fap fap fap fap fap..peeeerrrrrgggggggghhhhhhhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

X der keje lain ....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ok ok cun cun cun fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

maria ozawa lagi lawa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo xpakai apa2..gerenti cantikkk...kikikikikik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawa siut dia ni baju dia mmg seksi gile kalau aku dpt perempuan mcm ni aku main dgn dia puas2 hari2 dari pagi sampai mlm kalau blh x payah pakai baju terus kt rmh bogel jer asalkan tetek dia dn pussy dia lawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

waa lawa siut amboi ni nk jer aku cari perempuan mcm ni lucky aku org cina blh main anon 17.01 tgk komen dia aku x blh bayangkan kau dgn dia hari2. wei anon 17.01 nanti kau dh sudah main dgn dia bagi aku pulaknya .x akan nk main kt rmh kot nanti ada org nmpk mcm mana silap2 ada org rakam2 baru tahu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

amboi anon 21.29 kau pun nk dia jugak ke.nasib baik kau dgn aku bangsa yg sama x payah kahwin main dgn dia hari2 baru kita dn dia puas .tapi kau carilah yg lain mcm ni jugak silap2 kau bawa lari amoi ni jauh2.kalau ttg tmpt tu aku bawa dia jauh2 supaya org x nmpk mcm kt hutan ke atau pantai x ada org.nk tmpt yg best pergi kt hutan baru mantap2 kalau blh kena ada air terjun sekali nanti blhlah mandi dgn dia hari2.kau faham jerlah kalau mandi dgn dia bogel terus.ddk kt hutan mcm jadi tarzan mcm mana setuju x idea aku ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yalah anon 21.29 aku faham kau nk dgn dia jer x nk kongsi dgn org lain.kita nasib baik bangsa sama aku bangsa lain lagipun dia pun org cina jugak.waa bestlah kau pilih tmpt mcm tu aman x ada org asalkan ada kediaman kt situ.aku pun nk buat sama jer mcm kau pastikan hutan ada rmh utk bersama dgn dia.aku nk buat rmh kat luar nmpk x ada apa2 tapi di dlm semua ada termasuklah bawah tanah rmh tu dilengkapi peralatan moden.kau pulak nk buat rmh mcm mana.

Anonymous said... Best Blogger Tips

btl tu anon 22.31 aku pun nk buat rmh mcm tu jugak biar dia happy selalu .yg penting aku nk ada perempuan mcm ni bila search nama dia ky internet mmg byk giler terutama sekali gmbr x thn aku nk tgk fmbr dia siap dlm laptop utk jadikan desktop wallpaper.aku suka gmbr dia bila dia pegang pedang dn pakai baju pink mmg lawa giler.kau pulak mcm mana oklah bye jumpa lagi semoga terhibur dgn wajah dia bye anon 22.31

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun setuju anon 22.47 semua gmbr lawa.aku pun search kt internet kalau ada gmbr lain.aku aku pun simpan dlm 1 folder utk jadikan desktop wallpaper utk laptop. aku nk jugak amoi ni gadis idaman aku 1 hari nanti.oklah bye anon 22.47 mmg best berborak org yg x kenal bila tgk dia komen 1 kali fikiran terus melayang terbayangkan dia dpn mata sku skrg dh panggil aku dgn pakaian seksi dia utk bermain dgn dia skrg.kalau dpt mimpi dgn dia mlm ni jugak kn bgs jugak

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

kalau pussyable dia berbulu x lawa kalau blh biar x ada langsung baru best blh hisap dn jilat pussy dia.kalau ada jugak kalu aku nk cukur pussy dia sehingga licin mesti best barulah blh fap dgn dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
btl tu kalau dia naked mesti dia lawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketiak putih dan licin....dan dan terbayang benda kat bawahnya itu..
nak fap takleh... dekat site nih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

amboi anon 22.06 nk ddk hutan giler mantap idea kau mcm tarzan kau ni,sampai kalau mandi kt air terjun pun beromen jugak ke.waa bogellah kau dgn dia mmg blh fap2 hari2.kalau dia mandul mmg bestkan.aku nk jugak beromen dia baru best

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
aku pun nk jugak dia mandul jugak x best kalau dia mengandung 9 bln nanti kena jaga ank susah.nk senang x perlu kahwin bawak dia jauh2 supaya org x nmpk blh main beromen dia hari2.aku mimpi dgn dia mlm tu slps komen hari tu mmg syok giler lebih2 kalau mandi dgn dia kt air terjun x seurat benang pun.mmg terasa btl mimpi tu aku main body dia yg lawa sentuh dn usap punggung dia lawa byk kali2 sambil bercium perghh romatik giler.yg best sekali adalah bila cukur pussy sampai licin mmg puas hati silap jilat sampai berair mmg perempuan ni yg aku nk 1 hari nanti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik lagi anak dara 16 tahun

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilak seks btol anon2 y 2 org tu...otak da biru laut dah tu....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...