Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 March 2013

Serius : Dibaham Singa Ketika Berasmara Di Kawasan Belukar (2 Gambar)


Seorang wanita maut dibaham singa ketika dia asyik mengadakan hubungan seks dengan teman lelakinya di dalam kawasan hutan di Zimbabwe.

Laman sesawang My Zimbabwe melaporkan, mangsa dikenali sebagai Sharai Mawera. Mangsa dilaporkan berasmara dengan pasangannya dalam kawasan belukar apabila seekor singa menerkam mereka di bandar Kariba.

Sumber berkata, teman lelaki Sharai dipercayai sempat melarikan diri dalam keadaan bogel ketika haiwan liar berkenaan membaham wanita terbabit. “Sharai mati di tempat kejadian,” katanya.

Sementara itu, rakan pasangan terbabit berkata, Sharai bekerja di sebuah pasar tempatan manakala teman lelakinya seorang nelayan. “Singa itu menerkam dari belakang ketika pasangan itu sedang leka berasmara,” katanya.


Menurut lelaki itu, pasangan Sharai hanya mampu melihat dari jauh bagaimana teman wanitanya dibaham singa berkenaan kerana terlampau terkejut dan ketakutan.



p/s : Tak pasal-pasal... 

Sumber : here

13 comments:

ChuCk Bass said... Best Blogger Tips

first

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nak romen agak2 la ada ke beromen dalam hutan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau la singa ni ada kat malaysia kan bagus...
nak2 lak kt tasik titiwangsa..
Mohon menteri kebudayaan Datuk Seri Utama Rais Yatim cari sekor singan cmni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:22..btoy gak noh..haha

namj said... Best Blogger Tips

anon 22:22 , brilliat idea. hahaha.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Singa tu pun nk join gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

jap lg singa nek nfsu abis la jd plak xtvt br3 haaaaa.
xpsal bontot laki brlobang besar haaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Letak kat kawasan mall kan..ke kat kelab dangdut ke,kelab malam ke.banyak sangat maksiat sekarang ni kat malaysia ni.

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

binatang pn meluat tgk org dok brasmara dana kt tmpt die...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ALLAH maha kuasa....

jack ham said... Best Blogger Tips

tu br singa...kalau kucing mau die miaww je...ahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:22 semoga dimakbulkan... nni baru dunia.. yg kafir tu lantak la... ni yg islam tu, tuhan dah inform awal2 dlm quran, nak kata xtau baca.. study smpai dpt Dr. yg bodoh2, budak kg, anak org asli, xdelak jahat smpai cm org islam kt bndar ni... yg tau baca n tulis ja yg mmg terror giler bab mxiat ni

Homestay Ria said... Best Blogger Tips

Nasib badan la. Tuhan marah la 2.

--------------------------------------------------
Jom bercuti di Bukit Gambang - homestayria.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...