Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 3 March 2013

Serius : Paha Nabila Huda Di FFM 25 Mengundang Kontroversi (4 Gambar)

Paha Nabila Huda Di FFM 25 Mengundang Kontroversi.
Belum lagi reda kontroversi si Nabila Huda ini, semalam semasa FFM25 dia kembali lagi dengan kontroversi lagi. Kali ini paha dia pula yang buat hal. Entah kenapa dia nak sangat tayang paha dia yang cantik themolek itu kepada orang ramai. Bagus dia sendiri yang tengok. Untuk pengetahuan semua, FFM 25 telah diadakan di PICC dan Filem Terbaik telah dibolot oleh Filem 'Bunohan'. Yang penting Maya Karim adalah pelakon wanita terbaik. 


29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!! yang lain semua macai! haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh cam yahudi la lahanat aq tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hmm dunia hanya sementara, akhirat pasti untuk selama2nya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

PEREMPUAN MURAHAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

belakon porno je la

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mampus sape yg kawin dgn pompuan mcm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tah... bangang nye admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

APA LA NAK JADIK DGN MANUSIA ZAMAN SKRANG. NAMA JE ISLAM. YA ALLAH TOLONGLAH SELAMATKAN MALAYSIA DAN UMAT ISLAM.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kami tetap sokong nabila...cermin diri sendiri jng dok kata orng dosa gak...

khairy754 said... Best Blogger Tips

nabila2 .. taubat cepat

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabila , my dear ...God gave you pussy and boobies to hide it~ not to show it off~...yer bapak ko rockstar ..YANG DAH JADI HAJI~ have a heart and stop doing stupid sinful things (ko bukannya cantik pun, kalau jantan nak , test jer tu pun sebab dorang tak dapat orang lain)

Anonymous said... Best Blogger Tips

bajet lawa jer.... mcm cibai..

jack ham said... Best Blogger Tips

hakkkktuihhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ok jer pun..tak der lah teruk sgt sampai tayang peha mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde fungsi buat kain lebih kat bwah tu sbenarnye..kan elok klw buat tutup kat dada..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

buuuweekkk xde selera

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong.. Baju tu kan pereka yg buat di tinggal pakai je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam, dulu ada seorang artis ni memang suka tayang pehanya walaupun dia dah ada anak.Nakdijadikan cerita semasa shooting drama air panas tertumpah dipehanya. Memang teruk keadaaanya. Since then dia x pernah lagi memakai pakaian yang menunjukkan pehanya. Mungkin Nabila ni tuhan belum kasi petunjuk kat dia. Patutnya dia mengambil iktibar ke atas apa yang jadi kat artis tadi. Allah nak tarik nikmat keatas hambanya sekejap sahaja wahai Nabila.

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal org nasihat sikit...balik2 ckp cermin diri sendiri...bukan ke kita nie patut sama2 menegur...

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

Seorang yang berugama islam. Hadoi


Anonymous said... Best Blogger Tips

Inilah dunia artis..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perempuan akhir zaman..mcm2 spesis..ok sikit ni..perempuan yg suka anta gamba bogel kat org lg murohan..huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

^ anon atas...ko ckap mcm ko ni pmpuan yg pnah buat je smua tu
ekkkkk xnk ngaku ekkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

^ anon atas..aku terima gamba je bro..haha..x yah ayat2 awek pon ada yg volunteer nak bg free jer..

kucing oren said... Best Blogger Tips

Aaah..yalh kn..bj tu pereka yg buat..bkn nabila yg minta..takpe la..nanti kalau x sempat taubat, nabila temankn lh pereka tu d neraka..kn bgs ada kwn..

Ummar Farouk said... Best Blogger Tips

Kita sekarang sedang sibuk mencari kesalahan orang lain, tapi kita tak pernah tahu sedikit pun isu di Bumi Syria iaitu puak minoriti (sedikit) syiah nusairi yg memegang tampuk kerajaan pemerintahan secara diktator dengan menggunakan rejim tentera menindas rakyat yang majoritinya (sebahagian besar) dalam negara itu adalah puak ahlussunahwaljamaah iaitu saudara seislam dengan kita.

Kezalimannya terhadap wanita dan kanak-kanak juga terlalu dahsyat melebihi Israel.

Ingatlah Saudaraku, Nabi SAW bersabda yang bermaksud: "Barangsiapa yang tidak mengambil tahu hal orang Islam yang lain, maka bukan dari kalangan KAMI". Dan ingatlah selalu akan tempat kembali bagi mereka yang zalim.

Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan kehidupan di Syria secara ringkasan (sebab kita semua malas nak baca):

1. Kronologi Mengenai Kezaliman Yang Berlaku Di Syria
2. Ketahui Komplot Rampasan Kuasa Jawatan Presiden Di Syria
3. Adakah Mesir Dan Syria Pernah Disatukan Pada Masa Dahulu?
4. Permulaan Titik Hitam Di Bumi Syria Yang Anda Belum Ketahui
5. Kenali Bumi Syria Maka Akan Mengenali Para Ulama' dan Para Sahabat Di Syria
6. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Moden
7. Kenali Peradaban Syria Pada Zaman Sebelum Masihi
8. Kenali Lokasi Muka Bumi Di Syria

Anonymous said... Best Blogger Tips

bitches plizzzz....sedar x paha tu dh bapok besar giler....aq n mr fapson tgk pn xde slera..... tlg la tlg la plizzzzzzzzzzzzzzzz

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak jmpe dye gler doraisamy sane... Mabuk cam haram...kalah india...

Miss Kay said... Best Blogger Tips

Tanya kat Amy Search...orang kata kalau anak perempuan tak betul kene tanya mak bapaknya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...