Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 March 2013

WTF : Dress Hitam Yang Ketat Rihanna Mendapat Penghinaan Orang Ramai (7 Gambar NSFW)

Dress Hitam Yang Ketat Rihanna Mendapat Penghinaan Orang Ramai.
Dress hitamnya begitu dan dirinya yang tak memakai pakaian dalam telah mendapat penghinaan ramai pihak. Why u no how to wear dress?? Sorry agak NSFW.

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

papapapapapapapap.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa yg atas censored.. yg pic bawah last tak pun. tak nampak tingting pun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala mat saleh ape nak diherankan. kdg2 tngk kt tv shows/films tu ade je nmpak tingting.

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka xleh blah... pppuuuuiiiihhhh.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau nak censored tak payah publish lah bahagong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak payah censored pun tak pe, dia dah hitam, negro lagi, memang tak nampak apa pun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

^ kejam komen org ats hahaha

jack ham said... Best Blogger Tips

pe pagi isnin layan mcam ni mau mata segar...censored pulak...aduhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku tengok ok je....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...