Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 6 March 2013

OMG : [Video] Apabila Junior UITM Sabah Dibuli Oleh Senior


Menurut sumber , kejadian ini berlaku ketika orientasi pelajar baru UITM Sabah. Video menunjukkan sekumpulan remaja dibuli dengan cara yang melampau oleh beberapa remaja lain. Jom tengok! Minta maaf kualiti video memang teruk tahap gaban. Mungkin dirakam dengan henpon nokia shampoo atau nokia sabun.

video

p/s : Apa pendapat korang? 

Sumber : Here


23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada ape dengan first..rilek sudah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak kata apa dah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg bertudung labuh lg tu yg mnta puji sna...x sesuai dgn pnampilan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial! akal letak kat kaki camtu r

Anonymous said... Best Blogger Tips

uitm sabah,, tgok video ni pn dah tau peragai and mentaliti tahap rendah.. yg tudung labuh tu.. baik ko pegi mmpos dgan perangai ko..

G-MAX said... Best Blogger Tips

najis....jangan hantar anak2 anda ke uitm.....uitm mmang teruk!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

TERBAIKLAH NOKIA SHAMPOO KO NIH...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ape salah derang nih.. aku tak paham la.. kok ye pun nak tunjuk korang tu senior kena ke pakai pakai kepala lutut.. yg tudung labuh tu pun mcm da power sangat.. heh.. pick ur own size la sister.. huhu..

jack ham said... Best Blogger Tips

hakkkktuihhhhh memalukan uitm je....macam bagus je senior yg buli tu...kalau dapat kt aku mmg aku rendam dalam lumpur la weii ahakktuihh

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang kaki buli ni mst pointer paras2 idung je... org pandai perrangai elok2... hahaha... sian mak bapak korang dpt anak2 camni... yg junior tu pi la lapor hep...

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Aku tahun 1987 pernah kena ragging di institusi MARA (bukan UiTM). Yang tak leh blah, yang ragging tu tenaga pengajar tu sendiri. :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

..Bab ragging ni sejak dulu2 lagi dah ada...malangnya hingga kini pun masih lagi berlaku...dah jadi budaya pada masyarakat student kita...lebih malang lagi ianya berlaku pada student yg educated yang kaya dengan ilmu tapi miskin jiwa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn silap lempang org dh la , hutan boleh carita . keluar , silap2 dye cari kau balik . UiTM punya budak pon still takbleh fikir ke ? usah kate otak kat kaki , silap2 otak pon takde . puiihhh !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh tahap babi! sial! nasib la aku masuk kolej lmbt xda smpt ikut orentasi, ni pula dorg kana..nasib la tuhan tulung kasi lmbt2 sa masuk kolej. kasi hantar ni senior2 budukang p belawan sma tu penceroboh sulu, tgk buli ka xda dorg bt mcm tu sma tu penceroboh. palui tahap babi! siap ko senior babi yg ada muka2 ni smua. smua aku kenal! ingat aku ddk diam dan tgk sja ni video?! tgk apa aku bt sma kmu nti! yg btudung tu gantung di pokok lada..xda padan dgn penampilan..mmg di kolej pon bantaton gedik mau mampus! ada hati mau ngorat pensyarah laki org. bikin malu ja!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ragging untuk course ni mmg akan dibuat sebab relate dgn skop keje masa abis grad nnti..mana2 yg tak paham mmg nmpk teruk tp sebenarye kalo diorng tak dilatih camni, diorg akan dibuli oleh pekerja bawahan.tak caya tanya lecturer diorg..kalo taknak kena camni, baik rejek awal course ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh bah kalo ko!!!!anon 13:09..siap ugut yg xtahan tu...hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde tindakan ke????

Anonymous said... Best Blogger Tips

orientasi xpayah la nak membelasah bagai. tu la tebawak2 perangai dari asrama yg suke membuli dan menggunakan kekerasan. u touch me, i sue u!

Anonymous said... Best Blogger Tips

xmen da ragging2 ne wei..aku msok U pn xtrase nk tunjuk kuat ragging2 junior...
ntah pe je la prangai..
kt dpn junior leh la nk tnjuk kuat...ble depan ngn polis kecut teloq..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nokia shampoo or nokia sabun..hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU DULU KAMI SATU GENG PEGI CARI SENIOR KAT BILIK, APALAGI MAKAN SOMETHING GAK LERRR,
KALAU KENA MACAM NI MAU LEMBIK LAGI LA KENA PUKUL

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun dulu kene buli gak, tapi aku buat bodoh jer sebab memang aku ni bodoh pun. Name aku stanley tomas. Aku kene buli oleh sorg abg tu, dia panggil kart bilik die. Aku punye gelabah, ingatkan aku nak kene perkose, tapi kalau kene pun best gak. Dah lame ass aku ni xrase btg abg2 kt sini. Aku ade kes tau kart library. Aku curi buku. Haha bestnye jadi student bangal ni. Anyway, have fun adik2 kart uitm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau aku memang dah terajang je diorang. Aphal diorang nak takut padahal aku tengok senior tu pun kecik kecik.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...