Kongsikan Entri Kami

Friday, 8 March 2013

Kejam : Penjaga Gol Brazil Bunuh Dan Memberi Anjing Makan Cebisan Tubuh Kekasihnya (5 Gambar)


Penjaga gol yang disebut-sebut bakal bermain untuk skuad Brazil dalam Piala Dunia 2014 semalam mengaku membunuh bekas teman wanitanya sebelum memberi cebisan mayat itu kepada anjing.

Bruno Fernandes De Souza, 28, sebelum itu dituduh membunuh Eliza Samudio bagi mengelak dipaksa menanggung saraan anak mereka yang dilahirkan tanpa ikatan perkahwinan. De Souza sebelum ini menafikan terbabit dalam kematian Eliza, 25, tetapi ketika perbicaraan dilangsungkan di mahkamah semalam, bekas pemain kelab Flamengo itu menceritakan bagaimana pasangannya itu dibunuh.

Kata De Souza, kawan baiknya, Luiz Henrique Romao mengupah seseorang untuk membunuh Eliza. Walaupun tidak mampu mengarahkan bekas kekasihnya dibunuh, De Souza mengaku menerima bantuan Romao. De Souza dituduh merancang penculikan Eliza dan membunuh wanita terbabit dengan bantuan lapan orang lain, termasuk isterinya, Dayane, seorang lagi bekas kekasihnya, seorang sepupu dan bekas anggota polis, Marcos Santos.

Pendakwa berkata, De Souza melihat Santos menyeksa Eliza sehingga mati sebelum membantu bekas anggota polis itu memotong mayat mangsa. Sebahagian daripada cebisan mayat Eliza diberi kepada anjing De Souza sebagai makanan, manakala selebihnya ditanam di bawah lapisan simen. Dalam perbicaraan awal, Romao didapati bersalah membunuh Eliza dan dihukum penjara 15 tahun.

Santos pula akan mula dibicarakan bulan depan. Sebelum ditangkap, De Souza disebut-sebut akan berpindah ke kelab AC Milan.

Ketika disoal siasat, dia mendakwa, Eliza masih hidup dan berada di luar negara.

Namun, dia memberitahu mahkamah di Contagem, sepupunya, Jorge Rosa, menyaksikan pembunuhan itu dan menceritakan apa yang berlaku kepadanya. “Selepas diculik, Eliza dibawa ke rumahnya di Belo Horizonte dan Santos yang diupah sebagai pembunuh menunggu di situ,” katanya.

Eliza yang didakwa pernah menjalin hubungan dengan bintang Real Madrid, Cistiano Ronaldo berselisih faham dengan de Souza selepas hamil akibat hubungan sulit mereka.

De Souza dan Eliza bertemu kali pertama pada Mei 2009.


p/s : Kejam... 

Sumber : Here

7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila....

Anonymous said... Best Blogger Tips

15 tahun pemjara je? dunia gila

Unknown said... Best Blogger Tips

pringatan utk sume...jauhila zina...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah dah sedap memantat takmahu bertanggujawab pula.

Anonymous said... Best Blogger Tips

15 tahun? pemikiran manusia yg brtamadun la konon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hukum gantung la dei

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua salah anwar... tukar kerajaan... aptb.. klu malaysia terlepas sbb mempunyai masa depan yang cerah.. dgn berkelakuan baik.. wakkakaka..

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...