Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 4 March 2013

Serius : Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan? (5 Gambar)

Gambar Yoona SNSD Di Bangku Sekolah Tersebar Luas, Ada Perubahan?
Yoona memang sangat dikenali dalam SNSD sebagai seorang gadis yang cantik menawan. Tetapi sebelum dia popular, adakah rupanya sebegini juga? Mari lihat dan nilai sendiri. Dua gambar pertama adalah gambar terkini. Yang selebihnya adalah gambar di bangku sekolah. 




31 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sikit pun tak sama

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd

Anonymous said... Best Blogger Tips

Plastic

MissGigi Besi said... Best Blogger Tips

korean artist mmg kbanyakkannye fake faces

jack ham said... Best Blogger Tips

ahahahaha plastic....

Anonymous said... Best Blogger Tips

xder la lain sangat...modify skit-skit je tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecantikkan asli 95%

MediaMalaya said... Best Blogger Tips

sekarang ni sedang heboh foto nik aziz berjimak dengan sultan sulu.....dikatakan foto itu asli dan diakui sendiri oleh sultan sulu......

Anonymous said... Best Blogger Tips

sme je..mse skola tak pakai make-up dah jd artis pki make-up..biase la klu kte tgk mke kte mse skola pon berbeza gak..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

biasa la masa sekolah xmatang ngan xmake up...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

@MediaMalayake gambo lu yg berjimak??amboi2 ngate ulama..tapi elok kita berjmpa..gua nak seligi kepala lu..gua tnggu

Jenny J said... Best Blogger Tips

cantik...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kenapalah ramai sangat fitnah/mencaci K-pop. Biarlah dia orang nak buat plastic surgery. Duit mak bapak kauorang ke dia orang guna? Tak kan?? So diam sudah ah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

syYYYhhhh...org ats giler k-'poop'...dia kut yg ckap geng k'poop' ni ahli syurga....


SYYYHHHHHH jgn ngata lg geng k'poop' nnt dia mrh

AAAAAAHHHHHHHHHHH SUDAH LA KO PEGI MAMPUS K-POP.
IDUP karya agung mlysia TAN SRI P. RAMLEEE


Anonymous said... Best Blogger Tips

peeghghhhh Jenny J nk kenal2 dgn u bleh x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah banyak penduduk kampung kat sabah ditawan lanun Sulu! cepatlah polis dan tentera bertindak, tak mahu ada kehilangan nyawa lagi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul apa yg ckp org atas to...lebih baik pthnkan negara dari kpop atau yg sewaktu dgnnya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 14:39 oi ! Saya bukan k-popers yang cetek agama ok. Even though saya minat k-pop tapi saya tak lupa pada agama sendiri. Orang yang cetek agama sahaja yang agung-agungkn k-pop sampai cakap k-pop akan masuk syurga. Maaf buat anda tersinggung perasaan atas kata-kata yang saya lemparkan kepada anda.

Anonymous said... Best Blogger Tips

manusia kpop adalah manusia murtad..betulkah??

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

awek kat sebelah kiri yoona tu lagi cun dan seksi

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi masa sekolah lg cute

Ummar Farouk said... Best Blogger Tips

muka plastic terkini. muka asli zaman sekolah. wtf. stress giler ni.

Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang yang suka bersendirian?
4. Ke manakah masa kita menghilang?
5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif atau pasif)
7. Proses pembentukan status luar biasa?
8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]


Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 18.17 gi mati la ko minat kpop...minat sgt2 dgn geng xbsuh berak tu gi mapus

HyeFa said... Best Blogger Tips

tapi still cun lagi..

ai nick said... Best Blogger Tips

paroh

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob yg sebelah yoona tuh nama dier seohyun

Anonymous said... Best Blogger Tips

teknik mekap la kawan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nenen tetap pink kaler.. yum3 :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang melayu ni kebanyakkannya dari gen pendengki. macam la orang korea tu pernah buat salah kt diorang nak anti kpop la, anti kpopper la, anti korea la, pls be matured ;) terima la hakikat yg lagu melayu di malaysia tkde kualiti & tiada yg menarik utk diminati. bawak hal ko sendiri sudah la, ko nak minat lagu omputih lagu indon takde plak org len nak bising, so keep ur fucking mouth shut ^_^

Anonymous said... Best Blogger Tips

guys xpayah lah nak maki hamun itu ny.. kowg ley suke ngn kpop,tapi janganlah sampai lupakan negara sendiri.. kepada yg xsuke kpop tu janganlah nak maki hamun org lain .. semua pk kan ley pk..
n artis kat negara malaysia ny pon hebat2x apa...
sye sndry pon suke kpop... kdrama,kshow...
tapy klow peminat kpoppers malaysia duk.. menghina negara sendry tu sye xsuke....
kowg owg malaysia menghina rakyat sndry ape kes...

n tentang pic kat atas tu,biasalah mse skolah lain,no make-up
so dah lpz skolah n jdy artis mmg lah ber make-up..
macam kite gak,dulu lain sekrg lain...

nur fatimah said... Best Blogger Tips

Setujuuuuuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...