Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 1 October 2013

WTF : Cara Melepasi Pagar Stesen Kereta Api - Hanya Berlaku Di China (8 Gambar)

Cara Melepasi Pagar Stesen Kereta Api - Hanya Berlaku Di China.
Entah siapa punya idea ini dan kenapa pula mereka pelu ada lubang di tengah-tengah itu.

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

subuh2 dh masuk kn entri , baik buat amal dulu admin :)

gaban power said... Best Blogger Tips

pehhh,cool beb.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

stesen ktm komuter, aku lompat je pagar macam parkour!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab pagar kat ktm komuter tinggi 2 meter je. pagar kat china ni, ko nak lompat camne?

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Dulu pagar komuter di Pantai Dalam KL, siap ada bangku dan tangga. Tak yah lompat2. Sekarang dah ada highway lak :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pantai Dalam memang best...

Anonymous said... Best Blogger Tips

arghh tegang plak kote ni tetibe..spe nk ?

-lelakigersangabadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh anon.kau subuh2 dah bukak blog orang nk nasihat orang lebih plak.ke kau kapir.apak kau!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

binatang kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 17:30 jenis sombong bodoh, org nasihat admin ko ckp kapir, lagi baik dari kau jenis maki hamun nasihat org xde.
waktu subuh dgn waktu syuruk xreti beza ke? tgk masa tu, admin post pukul brapa, ak post pukul brapa.
#susah ckp dgn org bodoh sombong ni :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAMBAHKAN STRESS ANDA BERSAMA KAMI...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Meh aku nk pijak ngn kejam kpala bana ko...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau pijak kote abah kau la cibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko tiada kote rupanya anon 22:04.../ myesal mak ko..... hbes tu ko anak sape......

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

pandai betul

Anonymous said... Best Blogger Tips

pantat betul

-Marou bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak? mintak kat mak kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

udh2 lh anon..korang sesama melayu pn nk gadoh, nnti bangla2 dn myanmar pijak korang bru korang tau..bangla2 tu tk peduli korang saudra seagama ke apa ..yg pnting drg nk duduk kt tanah melayu tu free2....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...