Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 30 September 2013

Review : "Inf E-Shop", Kedai Pakaian Online Kualiti Tinggi Terlaris Di Pasaran (13 Gambar)




Review kali ini ialah berkenaan sebuah kedai menjual pakaian berkualiti tinggi secara online. Sesuai dengan zaman teknologi sekarang, semua barang korang boleh beli dengan hanya menghadap komputer. Tak perlu lagi susah payah berjalan-jalan sehingga lenguh kaki untuk membeli pakaian berjenama dan berkualiti tinggi. 

Kedai online Inf E-Shop ni menawarkan pelbagai jenis pakaian seperti Jubah, Kurung Moden, Kurung Cotton Vietnam, Telekung, Baju Melayu, Handbag dan macam-macam lagi. Sebelum meneruskan dengan lebih lanjut, jom tengok dulu gambar-gambar barangan yang ada dijual. (Model dalam gambar tu aku punya yer. janga usha lebih-lebih.. hehe)

RM 259


Amacam? Dah pening nak pilih? Jangan risau.. Gambar-gambar kat atas ni hanyalah sneak peak sahaja. Kalau korang rasa nak beli atau nak usha lagi, boleh pegi dekat FB Page diorang.. Lagi banyak choice dan korang boleh tengok harga. Memang berpatutan beb..

Kedai online ni jugak ada akaun Instagram, Korang boleh follo kalau nak tengok lebih banyak gambar koleksi pakaian yang dijual..


Segala urusan jual beli, korang bolehlah kontek whatapps kat number yang diberi dalam gambar kat atas. Senang je.. Tak payah dah pegi mall jalan-jalan sampai pengsan. Apa lagi tunggu? PEgi usha FB Page Inf E-Shop sekarang!!! 



3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st yesss!!!!!

-abg hensem-

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm gay anon atas ni!

geletek x geli said... Best Blogger Tips

ni kedai admin ni..nk promote le tuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...